2777
2789
عنوان

افراد مذهبی بیاین لطفا ❤️

105 بازدید | 14 پست

راسته که میگن نماز شب 

باطن خوب و وضو داشتن همیشه باعث زیبایی چهره میشه؟

شنیدم میگن کنار چهره طرف حاله نور شکل میگیره 

میشه بگین لطفا باعث زیبایی بصری میشه یا صرفا زیبایی درون؟

و اینکه یه جا خوندم میگفت نماز شب باعث زیبایی چهره میشه رو علم ثابت کرده راسته؟

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونماما اینکه نیم ساعت قبل نماز صبح پا شی برا نماز سب مطمئنا سحرخیزی خیلی برای بدن خوبه

سحرخیزی منو از ریخت و قیاقه انداخت کلی 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بله زیبایی چهره تو روایات هستش علمی شو نمیدونم 

من خودم اگه تنبلی کنار بذارم یکی از نیت هام زیبایی چهره است 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بله زیبایی چهره تو روایات هستش علمی شو نمیدونم من خودم اگه تنبلی کنار بذارم یکی از نیت هام زیبایی چه ...

منم دقیقاااا

من میخونم.

در واقع چهره زیبا نمیشه، درونت باعث میشه دلنشین بشی از دید دیگران..

میدونی چرا؟ چون نمازشب باعث میشه خیلی از گناهان زو ترک کنی، و سیرت زیبا و ذات زیبا و دوری از گناهان روی معصومیت و و معنویت چهره تاثیر مستقیم داره..

برای مثال لیت الله بهجت💚

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

نه فقط کسایی ک قلب مهربون دارن این خصوصیات داخل صورت و باطنشون دیدم ب نماز شب و اینا نیست باید قلب و ...

درسته عزیزم 

من میخونم.در واقع چهره زیبا نمیشه، درونت باعث میشه دلنشین بشی از دید دیگران..میدونی چرا؟ چون نمازشب ...

درسته گلم ❤️❤️

منم دقیقاااا

مطمئن باش برآورده میشه حتی اگه از اثرات نباشه چون حاجتت هست با نماز شب میگیری

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مطمئن باش برآورده میشه حتی اگه از اثرات نباشه چون حاجتت هست با نماز شب میگیری

مرسی عزیزم همچنین ❤️❤️😘