2777
2789
عنوان

دوستانی که کرونا رو تجربه کردن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 40 پست
نه عزیزم اصلا همسرتون هم کرونا نیست؛ کرونا خشک میکنه گلو و بینی وقتی میگی ابریزش،و سرفه خلط دار یعنی ...

واقعا؟آخه تشخیص دکتر هم غلط بود سینوزیت که مسری نیست دخترم بعد از شوهرم تب و آبریزش داشت

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از علاین باررزش هشکی دهان ...شبا من یه پارچ اب پهلوم بود که دهان لبام خیس کنم .خشک خشک مثل چوب م ...

مرسی عزیزم،پس بنظرت ما نداریم؟من گلوم خشکه برعکس شوهرم،از خشکی گلوم دائم سرفه میکنم

همسرم هیچ علائمی نداشت فقط چند ساعت لرز داشت و کمی گلوش درد میکرد برای یک روز ولی کرونا مثبت بود

مرسی عزیزم بنظرت آزمایش خون مطمئنه فردا برم؟

الان که اخرای قرنطینه هست و حالش خوبه علائم نداره خودمم از پی سی ار میترسم تست خون هم میگن درصد خطا ...

پی سی آر هیچ ترسی نداره یعنی درد هم نداره

برو بهداشت محلتون رایکان میگیرن 

من کرونا داشتم آزمایش خون نشون نداد ولی پی سی آر مثبت شد 

مرسی عزیزم،پس بنظرت ما نداریم؟من گلوم خشکه برعکس شوهرم،از خشکی گلوم دائم سرفه میکنم

عزیزم من نمیدونم علایم خودم بود اونایی که گرفتن  خشکی دهان همه داشتن ..وهمچنین لرز .....من لرز داشتم با بیحالی .....۵۰ درصد ریه درگیر بود ..ولی چون سرفه مشکل تنفسی نداشتم دیر فهمیدم با اسکن بعد ۸ روز....

قلب سیاه میشه

یهو آدم افت فشار پیدا میکنه انگار وزنه گذاشتن رو قلبت

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
برای احتیاطم شده نرو برو بهداشت تست پی سی ار  بده

اینجا تست نمیگیرن شوهرم رفت گفتن ما تست نمیگیریم

آره احتمالا نرم ممنون گلم

ما اینطور نیستیم شوهرم یک هفته بی‌حال بود کم کم خوب شد

درگیر همین دلتا بودین؟

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
پی سی آر هیچ ترسی نداره یعنی درد هم نداره برو بهداشت محلتون رایکان میگیرن  من کرونا داشتم آزم ...

آخه اینجا نمیگیرن عزیزم

قبلا میگرفتن الان نمیدونم چرا نمیگیرن،زنگ میزنم دوباره میپرسم مرسی گلم

عزیزم من نمیدونم علایم خودم بود اونایی که گرفتن  خشکی دهان همه داشتن ..وهمچنین لرز .....من لرز ...

مرسی از راهنماییت عزیزم 

یه ویروسه و هزار چهره داره🤕