الان یه اگهی دیدم توی تلگرام . بعد گفته بود برای ادمین کانال تلگرام ماهی یک میلیون پانصد . بنطرتون خوبه ؟ اصلا اینا اعتمادی بهشون هست ؟ جریانشون چیه . کسی تا حالا انجام داده راضی بودین ؟
خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خیلی وقتم توی اینترنت میگدره هیچ کاری ندارم . گفتم شاید یه منبع درامدی بشه
به جای اینا به برنامه وورد و پاورپوینت و تایپ و ... مشغول شو منبع درامدی بشه یا فتوشاپی برنامه نویسی چیزی کانال دردسرش زیاده بیشتر از حقوقتم باید مطلب جمع کنی و نت مصرف کنی
نگفته که پول میخواد، منظورش اینه که برجی یه تومن پول میده تا ادمین استخدام کنه.
بله متوجه شدم ولی اکثرشون برای استخدام اولش یه پولی میگیرن
خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️