2777
2789
عنوان

دختر من شبا بیدار نمیشه واسه شیر

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه وزنش عالیه 

منم خوب بود تپل بود، شیر شبشو که اینجور قطع کرد بعد یه مدت داشت از صورت لاغر میشد که دوباره شروع کردم 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

۱۲۰ کمه حداقل بکن ۱۵۰ ولی اگ دیدی نخورد . ۱۲۰ تارو بده بعد نصف شب ساعت بزار ی ۱۲۰ تا دیگ بده بهش تو ...

ای خواهر جان شبا بعد سه ساعت یا دو ساعت دستاش تو خواب میخوره یهو سر شیشه رو میبرم تو هوا میگیره تو ۵دقیقه میخوره ۱۲۰تا 😂😂خودم هر سه ساعت شبا بهش میدم ۱۵۰تا رو نمیخوره زیاده انگار واسش سینه نگرفت از یک ماهگی شیر خودمم براش میدوشم ۱۲۰تا بهش میدم خداروشکر هنوز شیر دارم خودم

عزیزم وقتی ۴ ماهش بود چند میل بهش شیر میدادی ؟

نمیدونم گلم اون موقع شیر خشک‌ نمیدادم، از هشت نه ماهگی بخاطر بیماری ای که گرفتم و ممکن بود از طریق شیر بهش منتقل بشه یک دفعه قطع کردم و دیگه شیر خشک دادم و بعد یه مدت هردو رو با هم.

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

ای خواهر جان شبا بعد سه ساعت یا دو ساعت دستاش تو خواب میخوره یهو سر شیشه رو میبرم تو هوا میگیره تو ۵ ...

ولی من شیر شبشو قطع کرده بودم داره لاغر میشه باید شروع کنم باز. عب نداره اگ هر سه ساعت ۱۲۰ تا میخوره ک عالیه مشکلی نیس. شیر من همون هفته اول خشک شد 

دخترمنم اینجوریه شیرخودمومیخوره بعضی شبااگه خودمدبیداربشم به زورسینمومیزارم دهنش بخوره که اونم بعضی وقتانمیخوره ولی بعد۴ماه وزنش خوب نمیره بالاشیرشب نمیخوره،دخترمن کلابایدخواب باشه تاسینموبگیره توبیداری نمیخوره اصلا

ولی من شیر شبشو قطع کرده بودم داره لاغر میشه باید شروع کنم باز. عب نداره اگ هر سه ساعت ۱۲۰ تا میخوره ...

من فقط مشکلم این بود چرا چشماش رو باز نمیکنه واسه شیر😔😔

آها خدا حفظش کنه❤

مرسی گلم 🌺🌺🌺

ن عزیزم این مشکلی نیس چون خواب شب سنگینه و زورشون میاد چشمشونو باز کنن همه بجه ها همینجورین. من خودم نصف شب بلند بشم نصف چشمام بستس دیگ چ‌برسه ب این  نی نی ها

من الانم که ۱۷ ماهشه باز نمیکنه گلم، مشکلی نیست