2777
2789
عنوان

بیاید از این اتفاقات تعریف کنید

338 بازدید | 31 پست

بچه ها اتفاقات چندشی که دیدید تعریف کنید

مثلا همسر همسر من یه بار اشتباهی بجای مسواک خودش از مسواک من استفاده کرده بود😂😂😂

بابام یه پسر عموی خیلی پیری داشت

اومده بودن خونه ما

دندون مصنوعی داشت.

صبح بلند شدم برم مدرسه 

رفتم صورتمو بشورم

دیدم این بنده خدا دندوناشو در اورده داره مسواک میزنه.

بعد نگاه کردم دیدم مسواک مامانم دستشه😂

یه لحظه مکث کردبرگشت تو چشام نگاه کرد

گفت مسواک توعه

گفتم نه

مال مامانه

گفت خب عیب نداره

و دوباره شروع کرد خرت خرت خرت مسواکو میکشید رو دندونش😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مورد اولی چندش نیس که

ما رفتیم سفر مسواک من ته ساک بود اخر شبی حال نداشتم درش بیارم

مسواک شوهرمو زدم😂

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه فامیل داریم میانسال دندون مصنوعیشو درآورد تیلیت روشو با انگشت پاک کرد گذاشت تو دهنش 

الان بازم به عُق زدن افتادم 🤢😷

وقتی میخوایم همدیگه رو اذیت کنیم این خاطره رو تعریف میکنیم در این حد 

طرف مقابلم قسم میده نگووووو نگووووو همزمان میپوکیم و عق میزنیم 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

😂😂😂😂یکی بود میگفت ی پیر زن خونمون کار میکرد 

بعد هرصب مسواک یکیمون خیس بود تو خونمون دعوا بود ک‌کی مسواک بقیه رو میزنه بعد ی صبح میبینن کار این خانمه است 

میگه با گریه میگفت حالا شما چندتا دارین یکیشم من بزنم چی میشه مگه😐

😅😅

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

وااای خیلی سال پیش مهمون داشتیم یه لیوان دوغ ریختم من پیش مهمونه نشسته بودم هی دوغ میریختم هی لیوان نصفه بود 😐تو نگو یه ذره از دوغه من میخورم بقیش اون خانم هی ادامه دادیم 😐😐😐

خودت باش😎مگه خودت چشه 

😂😂😂😂فقط اونجا که گفته مسواک توعه بعد بکارش ادامه داد

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨