2777
2789
عنوان

ورود آقایان ممنون!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 43 پست
درست میگین من منظورم همه‌ی آقایون نبود ولی گفتم اکثر مرد هایی که تو این سایت فعالیت میکنم اینطوری هس ...

خب اگه اکثر آقایون سایت برای شما ایجاد مزاحمت کردن چرا نرفتید از سایت که آسیب نبینید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که نباید برم  اونی که مزاحمه باید بره😏

یعنی اگه ی دیوار از بالای سرتون بخواد خراب شه و شما زیرش نشسته باشید جا به جا نمیشید چون دیوار مزاحمه خودش باید نریزه؟

ی سیگاری داشت روزنامه میخوند دید نوشته سیگار ضرر داره از فردا دیگه روزنامه نخوند

یعنی اگه ی دیوار از بالای سرتون بخواد خراب شه و شما زیرش نشسته باشید جا به جا نمیشید چون دیوار مزاحم ...

من کاری به دیوار و روزنامه و سیگار ندارم 😶

به نظر من این سایت یه سایت عمومی هست یعنی هم زن و هم مرد می‌تونه استفاده کنه ولی واقعا افراد باید تو موضوعاتی شرکت کنن که بهشون مربوط باشه......میبینی یه خانمی در مورد یه مسأله ی زنونه که اون موقع براش حیاتیه تاپیک زده ،بعد مردی میاد و شروع می‌کنه به مسخره بازی در آوردن و ایجاد مزاحمت 

همین

1404/04/04       بساز آنچه را که می خواهی🧚‍♀️

متاسفم واقعا برای گارد گرفتنتون 

به شخصه مشکلی ندارم تا زمانیکه حد خودشون رو بدونند ک متاسفانه بیشتریا اینجور نیستن! 

اگه میدونستم اینقد ناراحت میشید نمیگفتم اون جمله رو 

شما منظور من رو نفهمید و فقط گارد گرفتید 

در حالی ک منظور من این بود ک هدف بیشتریا ک عضو میشن چیز دیگه ای و مثل چیزی ک گفتم میمونن 

مخصوصا آقایونی ک با کاربری خانم عضو میشند قشنگ تشبیه مناسبی جز اون ننوستم براشون پیدا کنم 

شما ک پست هارو خوندید باید میدید ک من چه پیام هایی رو ریپلای کردم و اون جمله رو بیان کردم 

گفتن ی کاربر خانم پیام داده پی وی ک بعدا فهمیدن مرد بوده و اینا

همین. 

فعلا...😇👋🏻

همین خود شما ،یه هفته هم نیست که عضو شدید در  ۳۵۱ پست نظر دادید 

این به نظرتون چه معنی میده؟؟؟ 

اینکه یه مرد بی کار هستین که کاری جز خوندن مطالب زنونه نداره😑

1404/04/04       بساز آنچه را که می خواهی🧚‍♀️

همین خود شما ،یه هفته هم نیست که عضو شدید در  ۳۵۱ پست نظر دادید  این به نظرتون چه معنی می ...

خب شاید دلیل داره که بیکارم

دوم شاید کارم اینه

شاید مشاور باشم شما از کجا میدونی ؟

شاید از نوشتن لذت میبرم

اگه من درخواست دوستی به شما دادم یا توی تاپیکتون شرکت کردم بله شما میتونید همچین حرفی بزنید

اما شما به چه حقی دارید اینو از من میپرسید؟

ی زنی توی اسپانیا میره پیش پلیس میگه اون آقا که اونطرف خیابونه منو اذیت کرد 

پلیس میگه خانم من حواسم بهش هست اون آقا از وقتی که اومده سرش پایین بوده و به هیچکس حتی نگاه هم نکرده 

زنه میگه خب این آزار دهنده نیست؟!

متاسفم واقعا برای گارد گرفتنتون  به شخصه مشکلی ندارم تا زمانیکه حد خودشون رو بدونند ک متاسفانه ...

گارد نگرفتم فقط خاستم ببینم واقعا ناراضین کاربرای سایت یا نه

دلیل این کارو توی تاپیک آخر نوشتم و دلیلش حرف شما نیست شما فقط نظرتون رو گفتید

البته تشبیه قشنگی بود  

ولی خیلیا برای چیزای دیگ عضو میشن ب من تاحالا سه بار شده اقایونی ک یک ساعت عضو شدن ی من درخواست دوستی دادن واقعا نمیفهمم توی اون یک ساعت چی فک کردن با خودشون😏   یکیشو ک دادم نی نی یار ترکوند دلم خنک شد 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖