2777
2789

سلام هر چندتا میتونین برای شفای مریضمون که تو آی سی یو هست بگین

12هزارتا بوده الان 1000تا دیگه باید بگم

اگه کسی دوست داشت مشارکت کنه لطفا تعدادش رو بگین تا محاسبه کنم

ممنون بلا از همیگیتون دور باشه

١٠٠ تا 

واسه ارزوها و حاجت هم ديگه دعا كنيم و صلوات بفرستيم ممنون ميشم واسه حاجت دل خانواده ام دعا كنيد 

انشاالله همه حاجت روا بشيم 

واسه هدايت برادرم سعيد خيليييييي خانوادمو اذيت ميكنه رفيق بازه أهل كار نيست به اجبار أز پدرم كه بازنشسته پول ميگيره اگه هم بهش ندن داد و بي داد ميكنه ميشه صلوات بفرستيد و دعا كنيد 

به اسرار همين برادرم پدرم منصور خونه را فروخت و يك زمين خريد زمين هم به مشگل خورده دعا كنيد مشگل زمين هم حل بشه 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻التماس ميكنم واسه حل مشگلات خانواده أم دعا كنيد انشالله هيج وقت غم و غصه را تو چهره خانوادتون نبينيد 

پدر و مادرم أز غصه پير و داغون شدن 

الهي همه پدر و مادرها حاجت روا بشن 

الهي هيج پدر و مادري دشمن به شاد نشن 

ممنون واسه حاجت روايي پدر و مادرم دعا كنيد 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

١٠٠ تا  واسه ارزوها و حاجت هم ديگه دعا كنيم و صلوات بفرستيم ممنون ميشم واسه حاجت دل خانواده ام ...

چشم حتما ان شاء الله حاجتتون روا بشه و مشکلات خانواده تون به زودی حل بشه صلوات میفرستم براتون

چشم حتما ان شاء الله حاجتتون روا بشه و مشکلات خانواده تون به زودی حل بشه صلوات میفرستم براتون

خدا همه جوونا رو به راه راست هدایت کنه، ماهم لنگه شو داریم بااین فرق که رفیق باز نیست اما اصلا انگار تو این دنیا نیست بیخیاله خیلی