2777
2789

پ‌اره و پوره ودتݝان نباشه مثل مثلا لباس بچه که اصلا کهنه نمیشه،یکی بهم گفت به کسی نده خوب نیست نمیدونگ چیکارکنم،یعنی سالهاس اینکارو میکنم اما باور کنید ترقی خاصی نکردم پسرم لکنت گرفته اصلا خوبم نمیشه بدبیاریم همیشه میاریم هیچ  کدام از کار خیرامون نتیجه ندادخ،حس میکنم خدا بدش میاد تو کارش دخالت کنی

نه والا من همیشه لباس کهنه هارو میدم کسی نیاز داره بپوشه البته به قول خودت پاره پوره نیستن فقط یکم کهنه شدن

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از وسایل اضافه بدم میاد رد میکنم 

کار خیر برا دلت انجام بده منتظر چیزی نباش 

مردم فکر میکنن ی خدایی هست ک هر چی بخان باید چون عدالت داره بده 

ولی این باعث کفر میشه چون دنیا عادلانه نیست 

بنظرت باید فرکانس و انرژی مثبت داشته باشیم و بعدش ب خدای یکتا هم می‌رسیم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بنظر من همچین چیزی صحت نداره وگرنه حضرت فاطمه لباس عروسش رو به یه فقیر نمیداد.

اگر خیلی نگرانی؛با سرکه و نمک بشورشون که تمام انرژی هایی که روی لباسها داشتی ازشون پاک بشه؛بعد ۴۰ روز بذارشون کنار و بعد بسته بندی کن تحویل مراکز خیریه بده یا بذار کنار سطل زباله محلتون کسی اگر نیاز داشت ببره بپوشه..

لکنت پسرت و اینها هم دلیلش این چیزا نیست..اینا امتحانای الهی ریز و درشتیه که هممون تو زندگی دچارش میشیم فقط مهم اینه که چجوری سعی میکنیم ازشون عبور کنیم و چه درسی میگیریم

بنظر من همچین چیزی صحت نداره وگرنه حضرت فاطمه لباس عروسش رو به یه فقیر نمیداد.اگر خیلی نگرانی؛با سرک ...

نمیدونم منکه از جاده عبور کردن دیگه جونی برام نمونده

بعد منظورت چه انرژی هاییه چرا پاک بشن؟

من دلم نمیاد لباسی که قبلا استفاده کردمو به کس دیگه ای ببخشم حس خوبی نمیگیدم ازینکار!بتونم نوعشو هدیه میدم نه کهنه شو

بنظرمن آنچه که برای خود میپسندیم باید برای دیگرانم بپسندیم تمام

نمیدونم منکه از جاده عبور کردن دیگه جونی برام نموندهبعد منظورت چه انرژی هاییه چرا پاک بشن؟

جریانش خیلی مفصله.

من شخصا آدم زیاد مذهبی ای نیستم ولی یکسری موارد رو خیلی قبول دارم

مثلا شنیدم که تو یکسری از روایتا میگن خونتون رو با سرکه یا نمک تمیز کنید که انرژی های بد و منفی از بین برن..یچیزی تو مایه های همون اسپند دود کردنه.

حالا لباس هم همونطوریه.چیز خوبیه در کل ولی بازم توی گوگل راجع بهش تحقیق کن و بعد انجام بده

من دلم نمیاد لباسی که قبلا استفاده کردمو به کس دیگه ای ببخشم حس خوبی نمیگیدم ازینکار!بتونم نوعشو هدی ...

ببین گلم با این شرایط افتصادی فقط میتکنی هرچی بداخودت پسمدیوی بخری فقط،خیلیا واقعا اون دست دوما به دردشون میخوره بنا بر شرایط زندگیشون،یه زنی بهم گفت حتا پاره پوره هاتونم بدین میدوزیم میپوشیم فقط بدین

من هر ۶ماهی یبار  یه تیکه لباس میگیرم وقبلیا میرن خروجی و به دست نیازمند میرسونم 

هیچوقت لباس زیاد ندارم که بلااستفاده باشه یا سالی دوالی سه دست میگیرم برای بیرون و چند دست برای خونه  همه رو اخر سال میبخشم همه هم قابل پوشیدنن 

لباس گرون شده و بقیه بر همون دست دوم هم خوشحال میشن

لباسامم خوب میمونن فقط یه اتو میخوان نه پاره میشن نه بد رنگ و نه پرز😄

دلشاد هستم...💍