2777
2789
عنوان

سلام... من باز اومدم .. بیایید بی بز چکامو تفسیر کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 70 پست
هالهی خیلی کمرنگ افتاد 

یکی هاله داره یکی نداره بمون پسفردام بزن ک مطمین شی

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان دوتا بی بی زدم ....   یکی مدیکور ک درجا هاله انداخت یکی مودس ک بعد ۲ دقه هاله انداخت ک توعکس معلوم نی

میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانم‌وقتی چشم‌باز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)

خب کو بی بی چکت؟

منم همین علائمو داشتم و باردار بودم😊خداکنه توم باشی

ولی برا اینکه شوکه نشی ب علائم دل نبند گلم من دوماه هی فک میکردم حالت تهوع و سرگیجه دارم ولی بعد مریض شدم خیلی ناراحت کننده بود دقیقا ماهی ک باردار شدم بیخیال بود ب خودم تلقین کردم تا چندماه طبیعیه نشم خدابزرگه 

انقد ک علائمم خیلی اشکار بود ولی اصلا هواسم نبود ممکنه بارداریاشم

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 

سمت چپی یه چیزی میگه....

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
کمردرد داری فک کنم پری شی در هر صورت سه روز بعد موعدت بزنی درست نشون میده نه الان

واقعا..کمر دردم امروز شروع شد انگار میخام پری شم

میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانم‌وقتی چشم‌باز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)