2777
2789
عنوان

سلام... من باز اومدم .. بیایید بی بز چکامو تفسیر کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 70 پست
واقعا..کمر دردم امروز شروع شد انگار میخام پری شم

نگران نباش منم همینجوری بودم چند روز پیش گفتم هر لحظه پری میاد باردار بودم

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستی سالم بدنیا بیاد🤩🤗
واقعا..کمر دردم امروز شروع شد انگار میخام پری شم

آره نگران نباش عزیز ایشالله دامنت سبز شه بزودی استرس نداشته باش

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش منم همینجوری بودم چند روز پیش گفتم هر لحظه پری میاد باردار بودم

ای جااان مبارکهه  برا منم دعا کن پری نشم

میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانم‌وقتی چشم‌باز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)

اخی فک کنم مثبته ک عزیزم هاله ی کمرنگشم برا اینه ک لقاح دیر انجام شده 

من بی بی چکم ی هاله ی خیلیییی از این کمتر داشت بعد چهل دقیقه پررنگ شد😁

یعنی دفعه اول ک شب چشم بهش خورد دیدم مثبت شده

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
اونی که هاله داده رو کی زدی؟؟

هر دو تارو صبح زدم پشت سر هم ...اون یکی خودکاری هم هاله کمرنگ داره 

میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانم‌وقتی چشم‌باز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)
اخی فک کنم مثبته ک عزیزم هاله ی کمرنگشم برا اینه ک لقاح دیر انجام شده  من بی بی چکم ی هاله ی خ ...

مبارکه گلم ....   خداکنه پریود نشم علائمشو دارم

یکیش منفیه یکیش مثبت

پشت سر هم انجام دادم ....ولی خودکاری هاله ب شدت کمرنگ افتاد 

مبارکه گلم ....   خداکنه پریود نشم علائمشو دارم

مرسی 

انشاا...هستی 

خیلیا شنیدم علائم بارداریشون علائم پری هست

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
یه هاله کمرنگ داره دقیقامنم علائم شمارو داشتم بارداربودم

ای جانم چن روززه فهمیدی ..از علائمت بیشتر میگی عزیزم

پشت سر هم انجام دادم ....ولی خودکاری هاله ب شدت کمرنگ افتاد 

پس بارداری

بدو برو آزمایش بده

مبارکه❤

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
خب کو بی بی چکت؟ منم همین علائمو داشتم و باردار بودم😊خداکنه توم باشی ولی برا اینکه شوکه نشی ب علا ...

عکس گزاشتم عزیزم صفحع اول .....  دوماه پیش بازداری شیمیایی داشتم خداکنه نخوره توذوقم