سلام بچه ها من متاسفانه چند نفر دور برم هستن که انگار منتظر یه اتفاق هستن که بیفته و ازش یه آشوب و جنگ درست کنن کوچیکترین اتفاق رو تبدیل به فاجعه میکنند نمیتونم ازشون دوری کنم چون باهاشون ارتباط نزدیک دارم اما نمیدونم چیکار کنم که از ترکشهاشون در امان باشم هر چه قدر هم سعی میکنم فتنه ای به پا نشه نمیشه زندگيه دیگه بلاخره پیش میاد چیکار کنم اذیت نشم اینقدر، اصلا اعصابم بهم ریخته راهکار بدین
ازتون هم خواهش میکنم که به عنوان کوچکترین آدم اینو یادتون باشه هرکس تو دنیای خودش مشکلاتی داره همیشه بار از دوش هم بردارین گذشت کنین به خاطر خدا زندگي خیلیییی کوتاه تر از اونه که همو پیر کنیم😔🙏
اگر دوست دارید راحت زندگی کنید ، یه سری حرفها و رفتارها رو سعی کنید نه ببینید و نه بشنوید ... طرف مقابل تونو با همین خصوصیات ش بپذیرید ولی تو ذهن تون خوبی هاشونو مرور کنید که نفرت و کینه نسبت بهشون پیدا نکنید
ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود گویی مهمان ویژه ای در راه است ....
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم سعی کردم جلوشون کمتر حرف بزنم تا سواستفاده نکنن
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
مسائلی رو که به این افراد ربط نداره براشون تعریف نکنید،بیشتر افراد مسن این اخلاق رو دارن،به موضوعی گ ...
آره نباید خیلی صحبت کنم درمورد همه چی اما خب نمیخوام خشک هم بنظر بیام البته به قول تو چیزایی که مشترکه میتونیم حرف بزنیم ممنونم نه بابا اینها دهه60 هستن
مال منم خانوادن دیگه مثلا اونا تو حال باشن من اتاقم میرن بیرون میام بیرون حتی از خونه میخوام خارج ...
🤣🤣🤣نه دیگه اونجوری که میشه قطع کردن نمیخوام قطع باشم اصلا راستش نمیخوام قطع بشم چون همه جا آدمهای متفاوت هست اینجوری کم کم خودم گوشه گیر میشم برای همین دنبال یه راه حل میگردم ممنونم عزیزم ❤️