2777
2789
عنوان

قبل اینکه برید روی منبر

281 بازدید | 16 پست

اینجا طرف بی دلیل قضاوت می کنن خودتون بذارید جای طرف بعد دهنتو باز کنید. یکی تاپیک زد که زد ظلم های مادرش ناراحت بود یسری ها گفتن حیف نونی که به تو داد عزیزم مگه خودش خواست به وجود بیاد که منت شو میذارید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان کسی که واقعا عاشق پدر و مادرم هستم و هیچ مشکلی باهاشون ندارم اینو دارم میگم که واقعاً کفرمو در میارن آدمایی که بالای منبر میرن و تا کسی میاد و انتقادی از والدینش می‌کنه ری بهش می‌پرن و سعی می‌کنن بهش احساس عذاب وجدان بدن از مفهوم پدر و مادر یک قدیسه بسازن

و کلا کوچک‌ترین درکی از این قضیه ندارند که آدم‌ها در خانواده‌ها و محیط‌های مختلفی بزرگ میشن و همه ممکنه یک تجربه یکسان از والدین را نداشته باشن

البته به شخصه معتقدم این یک واقعیت ساده است و اکثر افراد بهش واقف هستن

برای همین گاهی فکر می‌کنم بحث آی کیو وسطه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
به عنوان کسی که واقعا عاشق پدر و مادرم هستم و هیچ مشکلی باهاشون ندارم اینو دارم میگم که واقعاً کفرمو ...

من معمولا پدر مادر بابک خرمدین رو براشون مثال میزنم بعدش دیگه حرفی برای گفتن ندارن :)

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

دقیقا 

من واقعا مادریو دیدم از بچش نفرت داشت اوایل تعجب کرده بودم مگه همچین چیزی هست اصلا 

یعنی با بچش شبیه دشمنش رفتار میکرد 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

اینجا کافیه یه تاپیک بزنی یه‌ مشت از خود راضی میان میگن چراااااااا تووووو نههههه 

اشتباهه 

غلطههع 

تو بدرد نمیخوری 

شروع میکنن‌ به سوژه گرفتن مسخره توهین

بیا توت فرنگی بردار🍓

مثال میزنی از رفتاراشون؟ میخوام ببینم ملت به چی میگن سمی

بخوام کامل بگم طوماری میشه😭 ببین من دختر اروم،ساکت،محجوب و کم توقع و زرنگی بودم‌شاگرد اول و بی حاشیه و حرف گوش کن.  صبح تا شب باید کارای خونه و داداشامو انجام میدادم،تا انجام نمیدادم مامانم نمیذاشت درس بخونم. منو برای کارهای سخت و طاقت فرسا،با سن و جثه کمم میفرستاد کمک بابام.‌مثلا تعویض روغن ماشین و باطری ماشین و کارواش و کارهای برقی. معلم خصوصی برادرهای تنبل و بی خاصیتم بودم. هیچ گونه پوشاک و لباسی برام خریداری نمیشد، پولداره بابام،، مامانم به اسم من کلی ازش پول میگرفت برای خودش مرتب طلا و لباس میخرید،من حتی ش ورت نداشتم،یکی بود همونو مدام باید میشستم.‌مانتو و شلوار از دست فروش،سالی یک عدد.‌همین.‌دست و صورتم خشک و دهیتراته بود کرم برام نمیگرفتن. هیچی غیر از یکدست لباس نداشتم.مثل سگ توخونه کار میکردم،کافی بود لبخندی بزنم با دوستم توی خیابون. پدرم مربض روانی عصبی بود،توخونه با کمربند کبودم میکرد. میزد تودهنم.‌بدبین بود،موجی بود.دارو نمیخورد.۵صبح زوری بلندم میکردن صبحانه بزارم برای همه،خیلی نحیف و لاغر بودم،دستام عین پیرزن ها بود شب عروسیم.‌تا ظهر عروسی ظرف شستم و کار کردم. بهم توهین میکردن تهمت میزدن،مامانم فحش ناموسی میداد بهم ،حسادت زیااادی به شخص من داشت،چون پدرم قلبا خیلی دوستم داشت مامانم حرصش میگرفت.تومدرسه و دانشگاه همیشه گشنه بودم پول نمیدادن بهم،اجازه ی کار خارج از خونه رو نداشتم‌ .تا شب عروسی به صورتم دست نزدم و شیو نبود .چون بد میدونستن خاتوادم. با شوهرم هیچ کجا نرفتم تا شب عروسی.‌چون پدرم تعصب مریض گونه داشت. مادرم نذاشت پدرم جهاز بده ،اگه دست خودش بود ۱۳سالگی شوهرم میداد. زوری تا سال دوم دانشگاه درس خوندم. پدرم میگفت درس بخون.‌مادرم میگفت نون خور اضافیه ردش کن. کادوهامو مامانم ازم میگرفت می برد برای خودش. طلا و پول و... تحقیرم میکرد کتکم میزد بیگاری میکشید .همیشه خسته و مریض بودم دکتر نمیبردنم حتی اگه دم مرگ بودم.‌پسر پرست بود. پسراشو میپرستید.خدا ش بودن

تا صبح میتونم بگم اگه باز نیازه.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
بخوام کامل بگم طوماری میشه😭 ببین من دختر اروم،ساکت،محجوب و کم توقع و زرنگی بودم‌شاگرد اول و بی حاشی ...

یادم افتاد گریه م گرفت😭😭😭😭 الان متاهلم و ۳تا نوجوان ۱۲ساله دارم.‌و سالی یکبار میرم سمت خانوادم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎