2777
2789
عنوان

صاحبخونه میخاد بیرونمون کنه تهدید میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 102 پست
چه بد همه گفتن حق با ایشونه من فک میکردم ما که پول پیش نداریم در حال حاضر میتونیم چند ماه دیگه م بمو ...

میتونید ...اخبار هم اعلام کرد که نمیتونن مستاجر رو بیرون کنن

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها نکته کرونا ماهم الان قراردادمون تموم شد و زن صاحب خونه گفت اگه نمیخایید بازم بمونید بار کنید و ...

مستاجری خیلی سخته ایشالا زودتر خونه دار بشید عزیزم

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

من تا حالا همچین چیزی نشنیدم  شاید طرف خونش کوچیکه . از اون یکی طبقه هم ...

بله چون کرونا هست و شرایط اقتصادی افتضاحه و خیلی ها نمیتونند سرکار برند درامد داشته باشند به خاطر این شرایط مستاجر ها نمیتونند تخلیه کنند یا کرایه زیاد بدن بنابراین این قانونو وضع کردن که صاحبوخونه نتونه بیرونشون کنه یا کرایه بالا بگیره برا پس گرفتن خونه اش هم باید ثابت کنه خودش محتاجتر از مستاجره است به خونه

عزیزم شما مستاجری؟ دیدی وضعیت مسکن رو؟ اینایی که شما میگی شعارهایی که تو اخبار میگن در عمل چ ...

بالاخره دوندگی داره تا بتونه بیرونشون کنه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
خیر دیگه قرار داد نداریم چند ماهه تموم شده 

خب حق داره 

نمیشه که ملک مردم رو واگیر کنید 

چه پررو شدن مستاجرا...طلب کارم هستن !

شاید بخواد خودش بشینه توش اصلا

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
چه بد همه گفتن حق با ایشونه من فک میکردم ما که پول پیش نداریم در حال حاضر میتونیم چند ماه دیگه م بمو ...

از اول پول پیش نداشتین یا این که پول پیش داشتین ولی چون اجاره نتونستی چند ماه بدی از پول پیش خونتون کم شده اره الان چقدر اجاره میدین

خوب خونشه دیگه میخوادش

خب صبر کنه فعلا از لحاظ قانونی حق با مستاجره

بله چون کرونا هست و شرایط اقتصادی افتضاحه و خیلی ها نمیتونند سرکار برند درامد داشته باشند به خاطر ای ...

به زیونه

تو قانون نه

کلی حکم تخلیه میاد

طرف میگه خودم میخوام بسام بشینم

یا بچم یا مادرم یا برادرم حکم تخلیه میگیره

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
بله چون کرونا هست و شرایط اقتصادی افتضاحه و خیلی ها نمیتونند سرکار برند درامد داشته باشند به خاطر ای ...

قانونای کشور ما همش چرت و پرته ! همش

حالا طرف یه خونه داره یعنی میلیاردره؟؟؟ کرونا اومده تاوانش رو صاحب خونه ها باید بدن؟  

دولت خودش باید به مستاجر ها کمک کنه. وام بده و....

کاربری دست دو نفره. 

مستاجری خیلی سخته ایشالا زودتر خونه دار بشید عزیزم

ممنوون ان شاالله😍 برای مسکن که یه مدت پیش اعلام کردن اسم نوشتیم خدا کنه زود بهمون تحویل بدن و البته پولشم جور بشه😑

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
بالاخره دوندگی داره تا بتونه بیرونشون کنه

عزیزم مادر من مستاجره کرایه رو که زیاد کرد گفت اگر نمیتونی هم خالی کن خیلی راحت دوندگی هم لازم نداره اینی که شما میگی اصلا در عمل انجام نمیشه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭