2777
2789
عنوان

صاحبخونه میخاد بیرونمون کنه تهدید میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 102 پست

عزیزم از لحاظ قانون نمیتونه بیرونتون کنه به خاطر کرونا ۲۵ درصدم بیشتر نمیتونه بزاره رو کرایه ولی از لحاظ شرعی اونجایی که شنا زندکی میکنید غصبیه متاسفانه 😔چون صاحبخونه راصی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرار داد نداره

قرارداد مال مواقع عادی هستش الان شرایط بحرانیه نمیتونه بیرونشون کنه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
باید اثبات کنه 

من تا حالا همچین چیزی نشنیدم 

شاید طرف خونش کوچیکه . از اون یکی طبقه هم خودش میخواد استفاده کنه

یا میخواد خونه رو تعمیر کنه

یا بفروشه 

یا بده به بچه ش یا فامیل .....

بالاخره خونه ی خودشه . حق داره 

باید به بقیه ثابت کنه که میخواد چکار کنه؟؟/    

کاربری دست دو نفره. 

ایشون قراردادش تموم شده حقی وجود نداره

اگه شرایط عادی بود اره ولی الان نمیتونه بیرونشون کنه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
قرارداد مال مواقع عادی هستش الان شرایط بحرانیه نمیتونه بیرونشون کنه

میتونه فامیل مارودرکرداونم خیالش راحت بودکه بخاطرکرونابیرونشون نمیکنه امااینکارکردفقط بهشون یکماه فرصت داد

امروز چند تا تایپک زده بودن ک‌نمیتونه بیرون کنه انگار قانون جدیده 🤔

تنها نکته کرونا

ماهم الان قراردادمون تموم شد و زن صاحب خونه گفت اگه نمیخایید بازم بمونید بار کنید ولی ما خونه ای که دیدیم برج 6بلند میشه برا همین شوهرم بهش گفت ما بار نمیکنیم،

از نظر قانونی یک ماه بعد قرارداد مهلت داریم و الانم چون کرونا فکر کنم بیشتر مهلت میدن بنده خدا دیگه نتونست چیزی بگه

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
     من تا حالا همچین چیزی نشنیدم  شاید طرف خونش کوچیکه . از اون یکی طبقه هم ...

اره چون وضعیت الان غیر عادیه .در ۲ صورت میتونه... یکی اینکه اثبات کنه خونه رو فروخته و یا اینکه اثبات کنه خودش خونه نداره

اگه شرایط عادی بود اره ولی الان نمیتونه بیرونشون کنه

عزیزم شما مستاجری؟

دیدی وضعیت مسکن رو؟

اینایی که شما میگی شعارهایی که تو اخبار میگن در عمل چیز دیگه اس 

صاحبخونه ایشونم تاحالا لطف کرده

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

من نمیخوام از صاحبخونه دفاع کنم ولی این قانون کرونا رو قبول ندارم 

شاید کرونا تا چند سال دیگه باشه

شاید اون طرف بخواد خونش رو خالی بزاره بالاخره هرکسی اختیار مالش رو داره

از نظر شرعی هم وقتی راضی نیست درست نیست بشینید

۶ماه از قراردادتون هم گذشته باید زودتر ی فکری میکردین