ما دو ساله و نیمه تو یه خونه ایم و الانم پول نداریم از اینجا بریم اما هر ماه کرایه دادیم الانم صاحبخونه میگه نرید میام پدرتونو درمیارم خیلی فحش و ناسزا گفته چیکار کنیم
عزیزم از لحاظ قانون نمیتونه بیرونتون کنه به خاطر کرونا ۲۵ درصدم بیشتر نمیتونه بزاره رو کرایه ولی از لحاظ شرعی اونجایی که شنا زندکی میکنید غصبیه متاسفانه 😔چون صاحبخونه راصی نیست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
اگه شرایط عادی بود اره ولی الان نمیتونه بیرونشون کنه
مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
امروز چند تا تایپک زده بودن کنمیتونه بیرون کنه انگار قانون جدیده 🤔
تنها نکته کرونا
ماهم الان قراردادمون تموم شد و زن صاحب خونه گفت اگه نمیخایید بازم بمونید بار کنید ولی ما خونه ای که دیدیم برج 6بلند میشه برا همین شوهرم بهش گفت ما بار نمیکنیم،
از نظر قانونی یک ماه بعد قرارداد مهلت داریم و الانم چون کرونا فکر کنم بیشتر مهلت میدن بنده خدا دیگه نتونست چیزی بگه
اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
من تا حالا همچین چیزی نشنیدم شاید طرف خونش کوچیکه . از اون یکی طبقه هم ...
اره چون وضعیت الان غیر عادیه .در ۲ صورت میتونه... یکی اینکه اثبات کنه خونه رو فروخته و یا اینکه اثبات کنه خودش خونه نداره