2777
2789

البته هنوز ۱ ساعت اول فیلمم ولی واقعا نمیدونم چرا انقدر احساس نزدیکی کردم ،نمیدونید چقدر ادم عین مدلی عین غلام به پستم میخورد چه مجردی چه متاهلی 

همشونم میخوان خودشون باشعور و باشخصیت جلوه بدن 

حتی دکتر دارخونه ای که میرفتم بخاطر دارو شمارم گرفت و تا مدتها پیام میداد آشنا شیم ،حالا این یکیش بود که مثلا با سوادو تحصیل کردست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی قیافه ها جذابه نه خوشگل ها جذاب میکشه سمت خودش

یعنی بخاطر قیافست؟ ببین مدل رفتاری منم در حد همین خانمه

نمیدونستم اصلا گرم حساب میشه ،چون اقاعه تو حرفاش گفت گرمه

من فکر میکردم سرده اتفاقا

یعنی بخاطر قیافست؟ ببین مدل رفتاری منم در حد همین خانمهنمیدونستم اصلا گرم حساب میشه ،چون اقاعه تو حر ...

کجاش گرم بود اتفاقا خیلی معمولی بود تا رفتن خونش بیشتر اون خود مرده داشت راه رو وا میکرد

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

برای اینکه واقعیت هارو نشون داده. یه حرفی زد غلام. همه به هم نظر دارن. اون که نمیگه بی عرضست. واقعا راس گفته. البته منظورش به مردا بودا. هم جنساشو میشناخت

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خیییلی غلام لجنه ،وای بوی عرقش از تو فیلمم میزنه بیرووون🤢🤢😂

فک کردم فقط خودمم که بوشو حس کردم🤣همش فک میکنم دوتا پسراش ک تو فیلم باهاش بازی میکنن از بوش حالشون بهم میخوره ولی مجبورن بازی کنن😂بوی عرق و اونجاش😒😂

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...