2777
2789

لطفا بیاید من خیلی استرس و ترس دارم همش میترسم ی اتفاقی بیوفته تفسم بند بیاد نتونم تحمل کنم نمیدونم باید چیکار کنم دکترامم میگن تو ۹۰ درصد طبیعی ولی از ترس شبا خواب ندارم توروخدا بیاید از تجربه هاتون بگید شاید یکم اروم بشم 

خُدایاشُکرِت کِ حَواسِت بِ ما هَست..❤💏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آروم باش اصلا ب خودت ترس نده اونجور ک بزرگ میکنن وووووو نیس

من خودم از طبیعی وحشت داشتم اما طبیعی اوردم ب میل خودم

🌺از این وضعیت و اندام خسته شدم باید تغییرش بدم🌺🧡عضو  گروه نارنجی🧡وزن اولیه 
سزارين رو واسه همين وقتا گذاشتن عزيزم بعدشم نترس كسى از درد زايمان نميميره

هرکاری میکنم قبول نمیکنه دکتر هرچی میگم قبول نمیکنه نمیدونم چرا اینجوریه اخه چرا این استرسو ب جون ادم میندازن خب این حق ادمه ک انتخاب کنه من واقعا میترسم همه اطرافیانم از درد وحشتانکش میگن من دیوونه میشم 

اخییی  به لحظه ای فکرکن که ان شالله  سالم و صالح بغلش میکنی درو غمات یادت میره

توروخدا برای منم دعا کن امشب بی بی چکم باسه روز تاخیر..بعد سه ساعت یه هاله انداخت 

الهی چنان کن سرانجام کار ،توخشنود باشی و مارستگار....خانم معلم ۱۴۰۴

من هر شب از خواب میپرم از ترس زایمان 😭😭

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
کاش من باردارشم   درداشو ب جون میخرم     امشب باز پریود شدم😥😥

الهییی

من که انقد پریود شدم سفت شدم

دیگه برام مهم نیست

الهی به حق حضرت فاطمه، دامنت سبز بشه به زودی

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰
آروم باش اصلا ب خودت ترس نده اونجور ک بزرگ میکنن وووووو نیس من خودم از طبیعی وحشت داشتم اما طبیعی ا ...

واقعا؟؟ خیلی شدیده دردش ؟ مثله درد پریودیه ؟ چجوریه میشه بگی 😭

برو پیاده روی و ورزش هاشو انجام بده هروقت استرس اومد بگو همه تونستن پس منم میتونم خدا کمکم میکنه، آیه الکرسی بخون نفس های عمیق بکش ب نی نی و مادر شدنت فکر کن آروم میشی

🌺از این وضعیت و اندام خسته شدم باید تغییرش بدم🌺🧡عضو  گروه نارنجی🧡وزن اولیه