لطفا بیاید من خیلی استرس و ترس دارم همش میترسم ی اتفاقی بیوفته تفسم بند بیاد نتونم تحمل کنم نمیدونم باید چیکار کنم دکترامم میگن تو ۹۰ درصد طبیعی ولی از ترس شبا خواب ندارم توروخدا بیاید از تجربه هاتون بگید شاید یکم اروم بشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سزارين رو واسه همين وقتا گذاشتن عزيزم بعدشم نترس كسى از درد زايمان نميميره
هرکاری میکنم قبول نمیکنه دکتر هرچی میگم قبول نمیکنه نمیدونم چرا اینجوریه اخه چرا این استرسو ب جون ادم میندازن خب این حق ادمه ک انتخاب کنه من واقعا میترسم همه اطرافیانم از درد وحشتانکش میگن من دیوونه میشم
کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن
برو پیاده روی و ورزش هاشو انجام بده هروقت استرس اومد بگو همه تونستن پس منم میتونم خدا کمکم میکنه، آیه الکرسی بخون نفس های عمیق بکش ب نی نی و مادر شدنت فکر کن آروم میشی
🌺از این وضعیت و اندام خسته شدم باید تغییرش بدم🌺🧡عضو گروه نارنجی🧡وزن اولیه