2777
2789
عنوان

بچه ها از ترس درد زایمان دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1824 بازدید | 122 پست

اگه ب سزارین فکر کنی نمیتونی، کلا ب سزارین فکر نکن حیفه اونایی ک میگن سزارین شدم راضی ام ممکنه درد نکشیده باشن اما طبیعی فقط یه ربع آخرش سخته بعدش راحت و راحتی تو خونه راحت میتونی بگردی و نی نی نگهداری سزارین میفتی تو تخت دردا تازه بعد زایمان شروع میشه

🌺از این وضعیت و اندام خسته شدم باید تغییرش بدم🌺🧡عضو  گروه نارنجی🧡وزن اولیه 

تاپیک زایمان منو بخون

تو این دو هفته هرروز حتما حتما پیاده روی حداقل یه ساعت کن

توپ زایمان بخر روش بشین قر بده و عقب جلو چپ راست برو روزی ۱ ساعت

از ۳۸ هفته و ۱ روز به بعد روی توپ بشین و بپر بپر کن

همه اینها به باز شدن دهانه رحم و زود زایمان کردن کمک میکنه

سوره انشقاق رو زیاد بخون و برای راحتی زایمانه

توکلت به خدا باشه انشاءالله زایمان راحتی رو تجربه کنی عزیزم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمایی ک طبیعی زایمان کردین من امشب واسه اولین بار ترشحاتم ب شکل ژله ای شدن بی رنگ و بی بو... یعنی ...

چقد خوبه ک روحیه داری منو از حرفا زدن داغون کردن از بس از بدی زایمان گفتن دیوونه شدم 

خُدایاشُکرِت کِ حَواسِت بِ ما هَست..❤💏

عزیزم هم طبیعی هم سزارین هردوتاشون واقعا سختی های خودش رو دارن. سونوی آخرت باید ببینی وضعیت بچه چجوریه شاید بچرخه سفالیک بشه، شاید بندناف دور گردنش باشه، شاید وزنش بالا باشه، اگه دکترت همکاری کنه همینا میتونه دلیلی باشه برای سزارین. ولی باور کن سزارین هم خییییلی دردای شدیدی داره بعدش. من خودم تا یک ماه درد داشتم،راه رفتن و خوابیدن برام زجرآور بود. وقتی یاد اون روزا میفتم تنم میلرزه. انشالله که هر نوع زایمانی کنی برات راحت باشه و کوچولوت رو به سلامتی بغل کنی

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

خانمایی ک طبیعی زایمان کردین من امشب واسه اولین بار ترشحاتم ب شکل ژله ای شدن بی رنگ و بی بو... یعنی ...

انقباض و درد نداری؟؟

ترشح موکوسی داری؟

بله ولی ممکنه یه هفته طول بکشه 

عزیزم ورزشهایی که تو پست بالام گفتم رو انجام بده خیلی تاثیر داره

تجربه دوتا زایمان طبیعی رو دارم این ورزشها رو تو کلاس بارداری و زایمان بهم یاددادن

عزیزم هم طبیعی هم سزارین هردوتاشون واقعا سختی های خودش رو دارن. سونوی آخرت باید ببینی وضعیت بچه چجور ...

امیدوارم خدا کمکم کنه فقط از خودش میخوام ک روحیم خوب باشه و بتونم

چقد خوبه ک روحیه داری منو از حرفا زدن داغون کردن از بس از بدی زایمان گفتن دیوونه شدم 

اصلا ب حرفای بقیه گوش نده همه ک مث هم نیستن بدنا باهم متفاوتن. پیاده روی کن و دوش اب گرم بگیر رحمت نرم میشه دردات کمتر میشه طبیعی خوبیش اینه ک زود سرپا میشی و ب فندوقت میرسی😍 انشاالله ک زایمان خوبی داشته باشی عزیزم

ترشح موکوسی داری؟ بله ولی ممکنه یه هفته طول بکشه  عزیزم ورزشهایی که تو پست بالام گفتم رو انجا ...

اره ورزش و پیاده روی خیلی موثره من انقد انجام دادم ۳۶ هفته ۲سانت بودم رکتر گفت دیگه نرو پیاده روی دو هفته هم بمونه

تلاش خودتو بکن تا میتونی سز کن اسی برو پیش چندتا دکتر

باور میکنی اینقدر شانسم بده پیش ی دکتر خیلی خوب رفتم تا همین ی هفته پیش رفت مرخصی منو بلاتکلیف گذاشت مجبور شدم برم بیمارستان دولتی ک دکترایه خوبی داره باز پیش ی دکتر دیگ هستم الان ببینم این چیکار میکنه قبول میکنه یا نه نمیدونم چ حکمتیه 

ممنونم عزیزم ❤

خواهش میکنم عزیزم

بعد ذهنی خیلی تاثیر داره تو زایمان 

نگو نمیتونم بگو میتونم همش موج مثبت به خودت بده از بدو  خلقت تا به الان این همه زن ، طبیعی زایمان کردن و چیزیشون نشد تازه الان به لطف خدا این همه علم پیشرفت کرده و دکتر و ماما و پرستار حواسشون بهت هست

من وقتی دخترم رو طبیعی دنیا اوردم فامیلامون همه تعجب کردن به خاطر هیکلم فکر نمیکردن بتونم ولی خدا کمک کرد و شد و زایمانمم الحمدلله راحت بود

پس شما هم حتما میتونی عزیزم