یه چالش ترسناک بود بعد نوشته بود ازدواج جن و ادم ممکنه؟دختره نوشته بود آره برای مامان من پیش اومده بود. یه پسره ریپلای کرد گفت ببخشید یعنی شما الان تخم جن هستی؟😂😂😂😂😂 خدایی خیلی باحال بود شاد شدم با جواباشون😂😂😂
روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
شاهرخ استخری توییت زده بود کاش وقتی بچه بودیم واکسن صداقت و رفاقت و اینا میزدن بهمون.... یکی ریتوییت کرده بود که داداش واکسن برای پیش گیریه باز هرجور راحتی🥴🥴😂😂😂
خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.