2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم ب خواهرش خیلی وابسته بود البته وابسته نمیدونم درسته یا نه منظورم اینه خیلی دوسش داشت هفته ای یبار میومد خونه مادرشوهرمم حتمی میرفت ی سر ببینش 

خونشون دوس داشت بره 

کلا ارتباطش باهاش از بقیه خواهرا بیشتر بود از حقم نگذریم خواهرشوهرم خیلی دوسش داشت 

ولی خیلی اذیت شدم تا درس شد 

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 

شوهرم خیلی وابسته بود خودش که هیچ منو هم به زور میبرد پیر شدم تا از سرش افتاد اینقد بی احترامی کردن که گندش درومد  الآنم کلا قطع رابطه ایم خودشم اصلا نمیره ماهی یکی دوبار میره تو حیاط مامانشو فقط میبینه 

وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55 
شوهرم خیلی وابسته بود خودش که هیچ منو هم به زور میبرد پیر شدم تا از سرش افتاد اینقد بی احترامی کردن ...

شوهر من به شدت وابسته است طوری که انگار به من بی توجه شده همه محبتش سمت مادرش به من میگه با من حرف نزن مادرش رابطه ما رو بهم می‌ریزه