این کاربری از تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ دست شاباله هست و پست های قبل مربدط ب شخص دیگه ایه.درخواست دوستی ب هیییچعنوان قبول نمیکنم ،اگر با نظر من مخالفی لطفا ریپ نکن🌺
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
به آب بگید ، به باد بگید .. ولی به انسان های اطرافتون نگید 🙂
شعور و شخصیت مهم ترین آپشن برای یک انسانه زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
کاش خدا خودش راهنماییم میکرد باهام حرف میزد و میگفت چیکار کنم
این کاربری از تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ دست شاباله هست و پست های قبل مربدط ب شخص دیگه ایه.درخواست دوستی ب هیییچعنوان قبول نمیکنم ،اگر با نظر من مخالفی لطفا ریپ نکن🌺
به آب بگید ، به باد بگید .. ولی به انسان های اطرافتون نگید 🙂
هیچوقت ب ادم های دور و برم نمیگم که
چجوری ب اب بگیم؟
الکی یا وقعی میگی ب اب و باد بگیم؟
خدا صمیمی ترین رفیقم تازه فوت شده میرم واتساپ بهش پیام میدم سین نمیخوره ولی من حس میکنم هنوزم ...
ای جان
خدا بیامرزه
من حتی یه دوست صمیمی هم ندارم ک حرفامو بهش بگم
سلام عزیزان.یه چیزی از خدا میخوام ان شاء الله که اینبار خاسته مو عملی میکنه لطفا و خواهشن شمام برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر ان شاء الله هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 🙏🙏🙏
فقط یک دفتر دارم که برای پسرم مینویسم، گاهی اوقات توی اون دفتر چند خطی مینویسم
پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم