2777
2789

اول میخواستم شمارشو بدم بچه های نینی سایت بهش پیام بدن از بلاک درم بیاره😭😔بعدش پشیمون شدم اون تقصیری نداره تقصیره منه که چقدر احمقم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ بلا سرش اوردی بعد ۸ سال ولت کرذ؟

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

ی ادم روانی شذم خودمو میزنم همه چیو میشکونم خانوادمم از دستم گرفتار شدن کاش بمیرم هم خودم هم اون پسر ...

۸ سال برا خودش سرگرم بوده ، براش سرگرمی خوبی بودیه، الانم دیگ حوصلش سر رفته و باید بره سراغ کیس جدید، برا همچین کسی داری خودآزاری میکنی؟؟؟ ب جای خودآزاری بشین اول ب فداکاری های ک لایقش نبود و براش کردی فکر کن، بعدم عاشق خودت باش و خودتو ببخش و از این ب بعد خییییلی حسابگر و عاقلانه با مردا رفتار کن

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

عزیزم من بلایی سرش نیووردم از اولم من بازیچه بوذم خانوادشو بهونه کرد

اکثرشون همینن گلم، لاشی هایی ک فقط دنبال سرگرمی ان و الکی حرف ازدواج میزنن ک دختر رو قانع کنن بمونه، ولی دختر خودش باید عاقل باشه و با حرف خالی قانع نشه! 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

۸ سال برا خودش سرگرم بوده ، براش سرگرمی خوبی بودیه، الانم دیگ حوصلش سر رفته و باید بره سراغ کیس جدید ...

دیگه قرار نیس هیچ جنس نر عوضی راه بدم زندگیم همینم اولینو اخرینش بوده

دیگه قرار نیس هیچ جنس نر عوضی راه بدم زندگیم همینم اولینو اخرینش بوده

این غمت ک بگذره ، بازم عاشق میشی، ولی اینقدر از اشتباهاتت درس بگیر ک بعدا باز تکرارشون نکنی.

ی ادم روانی شذم خودمو میزنم همه چیو میشکونم خانوادمم از دستم گرفتار شدن کاش بمیرم هم خودم هم اون پسر ...

ن تروخدا اینطوری نگو 

میشه واسه موفقیتم یه صلوات بفرستید✨😌. اکانت متعلق به ۴نفر هست؛😂🥲