2777
2789
عنوان

کیا افسانه آواز قو رو شنیدن؟🤩

302 بازدید | 7 پست

یه اهنگ به اسم آواز قو اومده وقتی سرچ کردم افسانه آواز قو هم اومد

افسانه میگه که یه نوع قوهایی هستن که تمام عمرشون هیچ صدایی از خودشون در نمیارن که اسمشون قوهای گنگ هس

و فقط در اخرین لحظات عمرشون به اولین محل جفتگیری میرن و آوازی زیبا به عنوان اختتامیه عمر عاشقانه خود میخونن و وقتی که اواز تمام میشه میمیرن

و اصطلاح آواز قو به معنی آخرین کار باشکوه یک فردیا یک مجموعه برگرفته از همین افسانه ها هس

به نظر من هم اهنگ آواز قو و هم افسانه آواز قو قشنگه😊🥰

من در سرزمینی زندگی میکنم که در آن دویدن سهم کسانی است که نمیرسند و رسیدن حق کسانی است که نمی دوند...😔🖤♥

عزیزم میتونم بهت درخواست بدم بعندان خواهر به کمکت نیاز دارم

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میتونم بهت درخواست بدم بعندان خواهر به کمکت نیاز دارم

اره عزیزم هر کمکی از دستم بر بیاد بهت میکنم

من در سرزمینی زندگی میکنم که در آن دویدن سهم کسانی است که نمیرسند و رسیدن حق کسانی است که نمی دوند...😔🖤♥
اره عزیزم هر کمکی از دستم بر بیاد بهت میکنم

اینجا مطرح کنم ؟

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن

در ان گوشه چندان غزل خواند ان شب که خود در میان غزل ها بمیرد .

گروهی برانن که این مرغ شیدا کحا عاشقی کرد که انجا بمیرد

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️