2777
2789
عنوان

کیش😍♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 3233 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه گلم الان هرمزگان خیلی وضعش خرابه جراتشو داری؟

عزیزم اصن ب آماری ک اخبار میگه توجه نکن 

هروقت دلش میخواد میگه آمار بالاست هر وقتم دلشون میخواد و نزدیک انتخابات و راهپیمایی و این داستاناست میگن وضعیت سفیده اصلا توجه نکن

من خودم از اوناییم ک ب شدت رعایت میکنم و ذاتا اصن تو این مدت از خونه بیرون نرفتم ولی واقعا دیگه خسته شدم

نهایت سعیمو میکنم ک رعایت کنم مثه همیشه ماسک و الکل و ضدعفونی و اینا رو

پارک ابی رو حتما برو.پاراسل برو.غواصی برو.جنگهای شبانش بعضیاش خیلی خوبن.دوچرخه سواری دور جزیره رو حت ...

پارک آبی زنونه و مردونه جداست؟؟اصن چجوریه؟؟ببخشید تا حالا نرفتم اصن هیچ تصوری ازش ندارم😂

اینجا کرونا داره بیداد میکنه ها.بازم میل خودته.

کرونا همه جا هست

دو ساله نشستم تو خونه از ترس پامو بیرون نذاشتم ولی دیگه بسه

کرونا حالا حالاها همراهمون هس تا ۱۰ سال دیگه ک نمیتونم بشینم تو خونه و خودمو حبس کنم 

دارم افسردگی میگیرم

وای جدییییی؟؟؟😍 دختر برو عشق و صفا چرا تو نی نی سایتی،؟؟😂 خوش میگذره ؟کدوم هتلی،

عزیزم من یکهفته بیشتره ک اینجام و قراره تا یکماه دیگه هم باشم😂🤦‍♀️

گرررررررمه هلااااک میشم.پامو از هتل بیرون نمیزارم.

هتل داریوش

پارک آبی زنونه و مردونه جداست؟؟اصن چجوریه؟؟ببخشید تا حالا نرفتم اصن هیچ تصوری ازش ندارم😂

اره دیگه جداست😁ایرانه ها😂😂😂

هیچی تفریحات ابیه دیگه سرسره و استخر و بازی و از این موارد.

عزیزم من یکهفته بیشتره ک اینجام و قراره تا یکماه دیگه هم باشم😂🤦‍♀️ گرررررررمه هلااااک میشم.پامو ا ...

وای خوشبحااااالت 

چرا تا ی ماه دیگه اونجایی؟؟ببخشید ک میپرسم ها

هتل داریوش عالیه ولی یکم گرونه