بچه ها شاید خیلیاتون منو بشناسین از قدیم اما من هیچوقت حقیقت سن و زندگیمو نگفتم چون اینجا بیشتر از کمک کردن سرکوفت به ادم میزنن اما الان چند وقته خیلییییی ناراحتم و دارم افسردگیه شدید میگیرم .من وضعیت خونه بابام خیلی بد بود تو مجردی همش دعوا و کتک کاری داشتن پدر و مادرم و یه برادر بزرگ هم دارم که نمیت نمیتونستم بدون اجازشون اب بخورم نه حق داشتم با دوستام باشم نه کاری کنم هیچییی
زندگی هیچ کس مطابق میلش نبوده و نیست .غصه خوردن و حرف های ناراحت کننده هیچ کمکی به آدم نمی کنه .جنبه های خوب زندگی رو هم ببین. اخلاق شوهرت خوبه .یه بچه سالم داری.شوهری که اراده کرده ترک کنه.تازه اول زندگی هستی خیلی راه داری...اینجا هم زیاد نیا یه سری ها فقط بلدن جو منفی بدن حالا زندگی های خودشون داغون تره میان اینجا پز الکی میدن
منم 21 سالگی عقد، 23 عروسی، کارمند بودم مستقل خودم ولی عجله کردم زندگیم خوبه ها ولی کاش دیرتر ...
من از خانواده همسرم خسته شدم وگرنه شوهرم شکر خدا خوبه فکر میکنن وظیفه عروسه که از مادر شوهرش نگه دار کنن خونه مادر شوهر تمیزکنن تو مریضی ازش نگه داری کنن من الان باردارم از من انتظار دارن برم از مادر شوهرم نگه داری کنم بعد کی از من نگه داری کنه بخدا خسته شدم از دستشون
نام فرزندم را علی گذاشتم تا زیر سایه حضرت علی بزرگ بشه و نگهدارش حضرت علی باش برای موفقیت و خدشبختی و پاکدامن بودن پسرم صلوات بفرستید تا فرزندی صالح و خلفی بشه برام آینده درخشانی داسته باشه و باعث افتخارم و سربلندیم بشه... خدایا خیر و دنیا و اخرت رو نصیب من و فرزندانم بکن. .. خدایا فرزندانم رو خادم اهل بیت قرار بده و سفره نشین امام حسین قرار بده در خونه امام حسین بزرگ بشه جون بگیره جوان بشه و پیر بشه زندگیش با قرآن نماز خودت واهل بیت مانوس بشه ... خدایا من از تو معجزه میخاهم معجزه بزرگی در حد خدا بودنت معجزه ای ک اشک شوقم از معجزه ات جاری بشه تو خودت بهتر میدانی اللهی امین... عاشقتم خدا نگهدارم باش... مرسی ک بهم ی پسر زیبا و شیرینی عطا کردی اگه میشه ی دختر زیبا و شیرینی هم نصیبم کن تا جنسمون جور بشه... خدایا هرچی دارم از وجود رحمت خودت هست هیچوقت مرا ب حال خودم وامگذار حتی ب اندازه پلک برهم زدن... خدایا منو خانوده ام رو پیش دوست دشمن شرمنده نکن... خدایا هیچکس رو شرمنده بچه و مهمون نکن خدا دلها مارو هدایت کن وبعداز هدایت گمراه نکن ک تو ارحمن ارحمین... خدایا منو از این خونه نجات بده لطفا برای صاحب خونه شدنم صلوات بفرستید زندگی باجاری و مادرشوهر خیلی سخته خیلی... لطفا برای بردارم و زندگیش دعا کنید تا بزودی صاحبخونه بشه تا زن بچش خوشبخت بشن