2777
2789
عنوان

میتی هستم سوال دارین در زمینه ی طب سنتی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 84 بازدید | 105 پست
میتی جان راهی برای از بین بردنِ موهای زائدِ بدن بصورت قطعی وجود داره کسیکه خوش خوراکه اما همچنان کمبود وزن داره مشکلش چیه راهی هست چاق بشه؟؟؟
تمام آرزوهای منی کاااااااش, یکی از آرزوهای تو باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی میتی جون راستی یه چیز سراغ نداری بچه رو آروم کنه دیگه دارم میترسم بیش فعال باشه از بس راه میره چی بدم آخه بشینه یه کم؟ ؟؟؟برا اعصابم نگفتی دستت درد نکنه میام کانالت
....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!
نرگسی یه ماسک صورت دارم خیلی عالیه قیمتش 15 تو من هست و ارسالش رایگان هر بسته مناسب بیست بار استفاده هست برای لک ها که عالی عمل می کنه اما برای دو رنگ بودن پوست نمی دونم
خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .
آریا دخت پایین اوردن وزن رژیم گرفتن و پیاده روی کمک کننده هست همین طور خوردن رازیانه و خوردن گرده نخل و همین طور داروی گرم و تنظیم کننده که این سه مورد اخر رو از خودم هم می تونی بگیری هزینه ی پستش رایگانه
شبنمو اگه شدیده باید عمل کنه اما اگه خفیف هست با داروهای گیاهی مثل داروی گرم و گرده نخل و تقویت قوای جنسی اقایان می تونم براش بفرستم تقویتش کن
میتی جون یه دوستی داشتم میگفت کسی رو میشناخته که مشکل منو داشته با خوزدن یه چیزایی ک یادم نیس اما عناب توش داشت خوب شده. من لک اصلا ندارم عزیزم فقط چونه ام تیره تر از بقیه صورتمه