2777
2789
عنوان

دکتر خوب برای ختنه در تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 8439 بازدید | 29 پست

یکی از اشناها ما یک‌ماه پیش‌از جنوب بچه اش برد تهران حلقه گذاشتن چنان بد گذاشته بود که بچه حدود ۲۰روز بستری بود بیچاره کرونا هم گرفت‌تو محیط اونجا کل خانوادش مبتلا شدن از این بچه توروخدا هواست باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم ۴۲ روزش بود فتق داشت و باید عمل میشد دکترش فوق تخصص جراحی بود عمل فتقشو انجام داد بعدشم ب روش حلقه ختنش‌کرد؛حلقه هم درعرض ۷روز افتاد.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.
با حلقه انجام دادند؟ 

نه سنتی چون پسر من عفونت اداری داشت به دستور پزشک بعد  از ۶ ماهگی که کامل عفونتش رفع شد و برنگشت ختنه کردیم خود پزشک دکتر بهتر اشجعی رو معرفی کرد و گفت فقط مرکز طبی کار میکنه و‌مطب نداره مام نوبت گرفتیم و یه ازمایش ادار نوشت چون مشکلی نداشت دو روز بعد ختنه ش کرد  

ولی اصلا سخت نگیر اصلا روش مهم نیست چون هیچکدوم از دو روش انچنان خطرات نیستن که بخوای وسواس بشی فقط اولین جیش بعد از ختنه اذیت میشن بعدش انگار نه انگار 

این نیز بگذرد

دکتر بلندی کارشون عالیه عالی ی

کلینیک تخصصی ختنه با بهترین تجهیزات و امکانات دارن و

اخلاق شون عالی و مهارت بالا دارن ۲۷ سال سابقه ختنه دارن

تلفنش ۶۵۲۲۸۹۶۲  بود اگه عوض نشده باشه

سرچ کن تو گوگل: فیلم ختنه

بهترین فیلمهای « نمونه کار ختنه » مال ایشونه

بچه ها نه درد میکشن نه خونریزی دارن همه راضین واقعا دکتر با سواد و با تجربه س

این فیلم ختنه عالیه حتماً ببینین:

لینک فیلم ختنه

بهترین دکترختنه دکتر بلندی

باید اخلاقشو مهارتشو ببینین

۲۷ سال تجربه چیز کمی نیس!

۰۹۱۹۵۴۰۰۶۹۹  اگه عوض نشده باشه

بچه ها انگار اومده بودن شهر بازی

فیلم ختنه دکتر بلندی حتما ببینین! عالیه

از بچه ۷ روز تا ۹ سال رو قبول میکنن

پسرم دنیای زیبای من

به نظرم تا فیلم ختنه و نمونه کار یه دکتری رو ندیدی نباید بری بچه تو ختنه کنی!

خیلی ساده س ! همین الان تو گوگل بنویس : فیلم ختنه

اول فیلم های ختنه و نظرات پدرمادرای بچه ها رو ببین

بعد آقاکوچولوتو ختنه کن!

درسته بهترین دکترختنه دکتر بلندی

چون ۲۴ ساعته تا پایان ختنه همراه واقعی والدین هستن

از ایتا  روبیکا حتی واتساپ عکس نی نی رو میفرستی آنلاین ویزیت میکنه رایگان!

تلفن مستقیم میده به والدین ۰۹۱۹۵۴۰۰۶۹۹

همین استرس من رو کنترل کرد اولش خیلی از ختنه می ترسیدم اما برام خیلی ی ی راحت بود