2777
2789
عنوان

با این شوهرم من چیکار کنم

742 بازدید | 44 پست

خیلی رفیق بازه اعصابمو خورد کرده دوستش یه شهر دیگه س بخاطرش هفته ای دوبارالکی بهانه میکنه  پامیشه میره باهاش میگرده

شبام ک باهاش چت نکنه نمیتونه بخوابه

دعوا را انداختم نشد. تیکه انداختم بهش نشد. با ارامش بهش گفتم تو دیگه مجرد نیسی ک داری تو عالم مجردیت سیر میکنی باز نشد

حالا خدارو شکر کرونا اومد وگرنه کل هفته رو میرفت.

و خیلی نامرده شرمنده ها ببخشین اون وقتا ک پریودم اصلا نمیگه بیا پیشم باش باهات حرف بزنم و... گوشیشو بر میداره با دوسش چت میکنه

اون موقعه ها هم ک در حال خدمات رسانی بهشم کیفشو ک میکنه الکی دوتا بوس میکنه باز گوشیش دسشه با دوسش چت میکنه

حالممممممم ب معنای واقعی بهم میخوره از کاراش

بشدت ازش سرد شدم 

کاش جامعه ب افراد مطلقه بد نگا نمیکردن کاش خانواده ها دخترای مطلقه شونو پذیرا بودن اونوقت با کمال میل ازش جدا میشدم و میسپردمش ب دوسش

حیف

مطمئنی دوستش پسره 🤨

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کل اون جامعه با مرده ها و زنده هاشون گوه خوردن که به مطلقه بد نیگا کنن 😊

دمت گررررم

مگ امثال من چششون.‌‌.

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
چند وقت ازدواج کردین؟ رفیقش بهش چی میگه اینهمه ساعت؟؟؟؟؟؟؟

سه ساله

چرت و پرت

توی چت هاشون درباره فوتبال . کار. حرف میزنن

ولی خب من میسوزه دلم 

از اینکه بجای اینکه ب من اهمیت بده ب دوسش اهمیت میده