2777
2789
عنوان

با این شوهرم من چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 44 پست
ببخشیدا شما انقد ک نکران دید جامعه ای بفکر خودت نیستی، میخوای اون به فکرت باشه قدر و ارزششو ادم خو ...

تو یه پیام صفحه 2 معذرت خواهی کردم گفتم منظورمو خوب نرسوندم

اصلا جامعه به درک

خانوادمو چیکار کنم حمایتم نمیکنن میگن با ابرومون بازی کردی. والا همین چن روز پیش باهش دعوام شد بچه ی سه ماهه مو تقدیمش کردم داشتم وسایلامو بر میداشتم برم خونه بابام گف غلط کردم ولی باز ادم نشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه میشناسم دوسشو 

ب دوستش تذکر بده

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم
مگ حرف مردم نگاهشون مهم بود ک اصن جدانمیشدم ولی خودم مهمترم

افرین خواهری 

جای زندگی میکنم که بچه شوهر میدن 

۱۳ سالم بود جدا شم 

خیلیا حرف زدن 

حتی هم سن و سالام که تو موندی و فلان و زنیت نداری

اینقدی عالی زندگی کردم و خوش گذروندم و درس خوندم و کار کردم و الان وضعم خوبه 

تک تک هم سن و سالام میگن خوش به حالت و حسرت زندگیمو دارن

افرین خواهری  جای زندگی میکنم که بچه شوهر میدن  ۱۳ سالم بود جدا شم  خیلیا حرف زدن& ...

ای جانم توام جداشدی خوشبحاااالت 

کی بشع من جدابشم.....

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
تو یه پیام صفحه 2 معذرت خواهی کردم گفتم منظورمو خوب نرسوندم اصلا جامعه به درک خانوادمو چیکار کنم ح ...

چون بچه داری شرایطتت فرق میکنه 

ولی اگ بچه نداشتی و بازم داشتی تحمل میکردی بنظرم دیگ خیلییی غیر قابل درک بود

شما بارداری و بعد فکر جدایی خستی؟

امضام.

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
چون بچه داری شرایطتت فرق میکنه  ولی اگ بچه نداشتی و بازم داشتی تحمل میکردی بنظرم دیگ خیلییی غی ...

خواهرم یه بار گف قهر کن بیا خونه 

ولی اصلا روم نمیشه پیش بابام