2777
2789
گفت تقصیر منه ک فک میکردم خیلی فهم و شعور داری اشتباه کردم

مگه دلیل ناراحتیتو گفتی؟؟؟ لحظه ای ک گفتی چی گف بهت

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
بزرگتر

عزیزم ببین این مردهایی که خانواده دوستن اگه به حالت افراط نرسه، اتفاقا بیشتر از اونا که خانواده دوست نیستن در آینده همسرشون رو دوست خواهند داشت. 

بعدم اینکه عزیزم شما درسته چندین سال باهم بودین اما جایگاه همسر بودن فرق میکنه و اون حس عجیب و تعلق به مرور در شما به وجود میاد. البته بگم درست نبود اونطوری تو جمع بگه اما منگ اوایل کاملا حس میکردم همسرم به طرف خواهرش اینا گرایش داره حتی وقتی حق با من بود. حتی خود من اوایل مادر پدرم رو خیلی خیلی بیشتر از همسرم دوست داشتم و قابل قیاس نبود برام. اما الان به مرور زمان همسرم هم به همون اندازه دوست دارم. 

زمان بده به رابطه تون عزیزم و با لحن ملایم فقط بهش متوجه کن که ناراحت شدی اما نذار بینتون کدر بشه الکی. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خودت همین سوال رو میپرسیدن خدایی چه جوابی میدادی خداییا

ببین من بخاطرش شهرمو ول کردم

دارم میرم جایی ک سالی یه بار میتونم خانوادمو ببینم

جوابم عین روز روشنه

من اونو به همه ترجیح دادم

مثلن خیلیهامون دختروپسر داریم الان میبینم پسرم بزرگ بشه قیدخاهرشو بزنه آخیییی دلش میاد خب باهم بزرگ شدن چه روزهای تو سروکله هم زدن  قهر آشتی بازی ....پدرومادر چی کشیدن من درک میکنم وهمه ی بچدارا

یا خداااا این دیگه چ حرفیه میزنی بابا توروخدا هرچیزی رو انقد بزرگش نکنید خندم گرف بخاطر حرفت

ی لحظه خودتو بزار جای استارتر

اگه شوهرت تو جمع همچین حرفی میزد از خجالت  آب نمیشدی؟؟

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
خب از بچگی با اون بزرگ شده، چرا شما خانم ها فکر میکنید از همون روز اول شمارو باید بیشتر دوست داشته ب ...

چرا شما مردا هرکاری خانومتون براتون بکنه یه چشتون نمیاد تا خواهر و مادر میکنن ب چشم میاد؟

خیلی بد گفته...حق داری من بودم خون بپا میکردم

جیگرتوووو

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
میشه راجع به منطقی بودنش بگی؟😬😳😳

که پدر و. مادر تکرار نمیشن،،

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️