2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور دلت میاد اینجوری یه زندگی از هم میپاشه

زندگی که بدون عشق و بی احترامی شروع بشه همون بهتر از هم بپاشه تا نخواد چندروز دیگه با ۲تا بچه طلاق بگیره

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
ی چیز بگید اروم شم تو رو خدا

نمیدونم چی بگم عزیزم.ولی من خودم شخصا برادرامو بیشتر از هرچیزی تو دنیا دوسدارم حتی از پدر مادرم بیشتر.خار تو پاشون بره جونم درمیاد.فقط یکیش از من بزرگتره.سه تای دیگه ازوقتی به دنیا اومدن تا صبح بالا سرشون بودم هرچقدر گریه کردن تا صبح تو بغلم تابشون دادم شستم پوشک کردم غذا دادم بازی کردم  مدرسه بردم درس دادم .یاد بچگیاشون که میوفتم جونم واسشون درمیاد.به نظر خودم که طبیعیه انقدر دوسشون دارم.به نظرم حس خواهر برادرای بزرگتر به کوچیکترا همیشه زیادتره یجورایی مثل بچه ی آدم میمونن.فقط به این فکر کن.اونوقت شوهرتو درک میکنی

کاربر خانم هستم.

بعد ازدواج عوض میشه...همه اینطورین 

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
عزیزم هنوز عقدی؟؟؟شرایطشو نداری جدا بشی

یا خداااا این دیگه چ حرفیه میزنی

بابا توروخدا هرچیزی رو انقد بزرگش نکنید

خندم گرف بخاطر حرفت

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
زندگی که بدون عشق و بی احترامی شروع بشه همون بهتر از هم بپاشه تا نخواد چندروز دیگه با ۲تا بچه طلاق ب ...

چون گفت خواهرم اینقدر سریع قضاوت کردی کل اساس این زندگی بدون عشقه؟؟؟😐

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
[QUOTE=198855850]ی چیز بگید اروم شم تو رو خدا[/QUO اتفاقا خوشحال شو با حرفاش میتونی چرااا چو ...

اینا همش کلیشه ست

منم قبلا ازین حرفا میزدم

اما مرد بایدتوحرفاش و کاراش عاشقی بلد باشه نه هرچی دهنش اومد فر بده بیرون

اعصاب ماروهم خراب کنه

کاش دستم دراز بود یدونه میزدمش

بااااتچکر

میتونست بگه هر دوتونو یا بگه هر کی جایگاه خودشو داره اما بدون مکث گفت خب معلومه ابجیم

تو ساده ایی که به خاطره یه تازه از راه رسیده قید خانوادتو زدی 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......