2777
2789
عنوان

دخترم خیلی حرف میزنه کلافه م کرده ۴سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همه آهنگا حفظه باهاشون میخونه

بعدش شعرارو عوض میکنه میگه مامان شعرجدید درست کردم مثلا میگه شبا ک ما میخابیم اقا پلیسه هم خابه ما خاب بد میبیبیم اونم دنبال شکار نیس اخرش میگه ما پلیسارد دوست نداریم بهشون احترام نمیزاریم بعد میزنه زیر خنده

میگن تو بعضی از بچه ها حرف زدن زیاد علتش بی توجهی والدینه وقتی باهاتون حرف میزنه موبایل رو بزارید کنار تی وی رو خاموش کنید هم قدش بشید و با صبوری که البته درک میکنم خیلی سخته جوابش رو بدید بعد یه مدت دلش اروم میگیره و ساکت تر میشه و اجازه ندید دیگران به دخترتون برچسب پر حرفی بزنن 

میگه کامل باید به من توجه کنی فک کن یکی بغل گوشت ۲۴ساعته حرف میزنه میگه با بابا حرف نزن فقط جواب منو ...

چقد نمکه😂

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
فک کنم بچه شما تا حالا از فضای خونه خارج نشده بچم ی سری رفت تا دم در دیدم داره گریه میکنه گفت مامان ...

مگه میشه بچه رو تا 4 سال از فضای خونه خارج نکرد خانوم؟؟؟ 🤣🤣🤣🤣🤣حرفها میزنیدا

نه اتفاقا ما همیشه پارک و خانه بازی و فروشگاه و اینا هستیم 

خونه اقوام هم زیاد میریم

ولی خب کتک کاری نداشتیم

ما خانواده آرومی هستیم 😁

و البته روی تربیت و رفتار فرزندهامون خیلی حساس هستیم

در ضمن همسرتون حق ندارن دست رو بچه مردم بلند کنن چون خانواده اش میتونن شکابت بکنن ازتون 

درسته که بچه شما رو زده اما خب شما باید میرفتید بهش تذکر میدادبد و موضوع رو به بزرگترش اطلاع میدادید

یکبار توی پارک یه پسری دختر منو هل داد دخترم هیچی نگفت منم دیدم و سکوت کردم ولی اون پسر برای بار دوم دخترم رو هل داد من دیگه سکوت نکردم رفتم دستش رو گرفتم بهش گفتم مامانت کجاست الکی گفت نیست منم همونطور که دستش رو گرفته بودم با صدای بلند گفتم بزرگتر این بچه کیه که یه آقا اومد گفت من پدرشم به پدرش گفتم ازتون خواهش میکنم به بچه تون یاد بدید کوچیک تر از خودش رو هل نده امروز چند بار اینکارو تکرار کرد

پدرش هم با خوش رویی گفت چشم حق با شماست و دست بچه اش رو گرفت و رفت و تمام شد☺️

اینکه بچه مردم رو بزنید علاوه بر بقیه جنبه های منفی و بدش کتک زدن و سیلی زدن رو هم به بچه خودتون یاد میدید

.Pain🔥you made me a believer

همسر من وقتی بچه بوده همین بوده، انقدر سوال میپرسیده که بقیه رو کلافه میکرده، بچه های باهوش همینطورن، الان ماشالا دو تا لیسانس و یک فوق لیسانس داره، دقیقا بچم هم مثل پدرشه😂😂

برام هیچ حسی شبیه تو نیست❤
مگه مبشه بچه رو تا 4 سال از فضای خونه خارج نکرد خانوم؟؟؟ 🤣🤣🤣🤣🤣حرفها میزنیدا نه اتفاقا ما همیشه ...

هول دادن قضیه ش فرق میکنه با اینکه کسی به بچم سیلی بزنه جای انگشتش رو صورت دخترم مونده بود فکر نمی کنم با ی تذکر دلم آروم میگرفت آخه دخترم کاری بهش نداشته البته هر کسی شرایط زندگیش فرق میکنه 🥰