2777
2789
عنوان

دخترم خیلی حرف میزنه کلافه م کرده ۴سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 50 پست

سیلی میزنه؟؟؟ ؟؟ 😐 

سیلی زدن رو از کجا یاد گرفته؟ 😐

سوال پرسیدنش طبیعیه

دختر منم خیلی صحبت میکنه 3 سال و 9 ماهشه 

معمولا داستان تعریف میکنه 

این چیه این کیه رو هم زیاد میپرسه من با عشق جوابش رو میدم 

اما اگر جواب ندم هم جرات و اجازه سیلی زدن نداره 

البته اینکه اصلا بلد نیست چجوری سیلی میزنن هم بی تاثیر نیست😉

.Pain🔥you made me a believer

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداش منم همینه واااای خدا مثلا دارم درس میخونم بی هوا میاد تو اتاق ورور حرف میزنه میبینه اهمیت نمی‌دم میاد با دستش سرم میچرخونه سمت خودش میگه شنیدی؟هم خندم میگیره هم حرصم اخرشم دادم میزنم مامااان چرا اینقدر به فکر خودتی تو داری با گوشیت ور میری من دارم درس میخونم بیا اینو ببر اونم میاد با هزار تا متلک به من می‌بره اینم ۳ سال ونیمشه

خیلی خوبه که چحوصله کن و همه رو‌جواب بده،جوابهای منطقی و‌مناسب سنش 

پسرم اینجور بود ،اینقدددد میپرسید 

ولی الان ماشاالله هشت سالشه،از هممممه چی سردر میاره،کلی اطلاعات عمومیش بالاس نسبت به هم سن و سالاش ،علاقه مندیهاش به سن بالاتر میخوره 

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
وای دختر کوچیکم ۱سال و نیمشه بلده سیلی بزنه خیلی همو میزنن

چقدر عجیب

حتما از بزرگترا دیدن که یاد گرفتن 

دختر من اصلا نمیدونه سیلی و کتک و اینا چیه

چند وقت پیش مامانم به شوخی بهش گفته بود کتک میخوای دختر؟؟؟😁

دختر منم فکر کرده بود کتک یه چیز خوراکیه🤣🤣🤣 تا یه مدت طولانی گیر داده بود که کتک میخوام بخورم 

هر چی میگفتیم نداریم

میگفت داریم میدونم داریم بابا خریده تو یخچاله بریم بیاریم بخوریم 

مامان جون گفت داریم😁😁😁

حتی گریه میکرد من کتک میخوام بخورم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

.Pain🔥you made me a believer

چقدر عجیب حتما از بزرگترا دیدن که یاد گرفتن  دختر من اصلا نمیدونه سیلی و کتک و اینا چیه چند ...

فک کنم بچه شما تا حالا از فضای خونه خارج نشده بچم ی سری رفت تا دم در دیدم داره گریه میکنه گفت مامان ی بچه زد تو گوشم شوهرمم عصبی شد رفت با سیلی زد تو گوش بچه اومد آخه اون بچه حداقل ۷سال از دخترمن بزرگتر بود

فقط سیلی زدنش غیر طبیعیه

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷