2777
2789
عنوان

جعبه سیاه زندگیتون، رازی که کسی نمیدونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 65 پست
بعد۱۱سال حتی؟

بله ،بنظرم امن ترین جای دنیا برای هر انسانی در بدو تولد تا همه عمرش خونه پدر مادره، اینکه حس میکنه اونجا بی منت دوست داشته میشه، کسانی هستند که همیشه حامیش هستند، حتی اگر در زندگی متاهلی هم عالی باشی، باز خونه پدری همیشه حس و حال دیگه ای داره برات.

دنیام=شوهرم+دخترم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم این رازه یا نه هیچ وقت نمیذارم کسی از اتفاقای  زندگیم خبردار بشه حتی خونواده خودم، چه اتفاقات بد چه خوب

یعنی زندگی من با این که خیلی ساده س ولی واسه همه شده معما، همه دلشون میخواد سر دربیارن و بفهمن تو زندگیم چه خبره، چون تا حالا راجب زندگیم و همسرم لام تا کام حرف نزدم.

درکت میکنم سخته همه برات مهم باشن تو برای هیچکی میهم نباشی 😔

میدونی جالبیش چیه...از مادر بزرگم یکسال پیش دلخور شدم بنظر خودمم حق داشتم گفتم بزار یه چن وقت نرم اونجا...گفتم حتما سراغم میگیره ...اما الان یکساله ک هنوز منتظرم سراغی ازم بگیره🥲

حس یه ادم 30 ساله رو دارم...واسه یه کارهایی زوده واسه یه کارهایی دیر😭
جایی خوندم تا بچه ایم همه رو دوست داریم و همه برامون مهمن، ولی وقتی بزرگ میشیم کسانی برامون مهمن که ...

هعی دختر دلم خونه اینقدر ک مادر من دوستش داشت شاغل بود ولی هر هفته می رفتیم خونشون خانه دار بود همش تعریف می کردید رفته اینور اونور پاشو سال ب سال خونه ما نمیذاشت از این بیشتر وقت گذاشتن و دوست داشتن دیگه نمیدونم 

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....
توروخدا بگو حداقل ب مادر اون فرد قربانی  برد قربانی الان داره نااابود میشه من درکش میکنم

عزیزم متاسفانه اکثر خانواده ها خیلی حمایت نمیکنن، و اون فضای امن بخاطر حیا و یا ترس هیچ وقت بین بچه ها و والدین ایجاد نمیشه، کمتر کسی رو میبینی که شهامت این کار رو داشته باشه، امیدوارم روزی بتونه حلش کنه.

دنیام=شوهرم+دخترم  
تا هفته پیش فقط یک راز داشتم، این هفته انقدر به سرم اومد که دلم شده صندوقچه اسرار، اتفاقایی که به هی ...

خیلی بده این حالت،  کاش همه آدما به نفر رو داشتن که تمام درد دل و ناخوشحالی هاشون رو باهاش بدون ترس از افشا در میون میذاشتن و قضاوت نمیشدن.اینجوری واقعا روح آدم سبک میشه

دنیام=شوهرم+دخترم  
میدونی جالبیش چیه...از مادر بزرگم یکسال پیش دلخور شدم بنظر خودمم حق داشتم گفتم بزار یه چن وقت نرم او ...

منم مثه تو💔

با این که با همسرم سربدقولیش قهر کردم شام نخوردم اون شامشو خورد بعدش سرم داد کشید ولی من دلم واسش سوخت چایی بردم واسش بعد که آشتی کردیم خواستم شام بخورم برقا رو خاموش کرد گرفت خوابید خیلی دلم گرفته💔

مامان لنا خانوم🥰🌹
کنار اومدن و ارتباط گرفتن با آدما و کلا تحمل کردنشون برام سخته‌‌. گاهی اوقات نقش بازی میکنم ولی واقع ...

انسان مجبور به روابط اجتماعی هست، بالاخره شما هم آدمهایی ذو که با خصوصیاتتون مچ هستند پیدا میکنید، پدر مادر گلت سلامت باشن، که واقعا هیچ کس بهتر از اونها برای آدم نیستند

دنیام=شوهرم+دخترم  
امیدونم روزی برات تموم بشه. خیلیا تو زندگی از این دسته رازها دارن.

ممنونم عزیزدلم❤

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...