2777
2789
عنوان

جعبه سیاه زندگیتون، رازی که کسی نمیدونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 65 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا بگو حداقل ب مادر اون فرد قربانی  برد قربانی الان داره نااابود میشه من درکش میکنم

اووو چن سال پیش بود..قربانی الان زندگیش عالیه و ب شخمه نداشتشم حساب نمیکنه اون جریانو

لحظات را میگذرانیم تا به خوشبختی برسیم...افسوس خوشبختی همان لحظاتی بود که گذشت

انقد سیاهه که دلم نمیخواد حتی تو ذهن خودم مرور بشه...بهتره جاش همون ته حافظم بمونه

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...

کنار اومدن و ارتباط گرفتن با آدما و کلا تحمل کردنشون برام سخته‌‌. گاهی اوقات نقش بازی میکنم ولی واقعاً تحمل هیچکس و جز مادر و پدرم ندارم

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

چرا بد ذاته،؟؟؟

نمیدونم همههههه پی بردن به بد ذاتیش به انرژی منفی بودنش یعنی این بشر اصلاااا نرمال نیست اصلاااا یه حرف خوب یه انرژی مثبت از دهنش در نمیاد .خسته ام کرد خستههه.مغرور و 

😔 مث مامان من چقدر زمانی دوستش داشت و ناجوانمردانه دل مادرمو شکست که محبتش گوله از قلبش خارج شد هنو ...

جایی خوندم تا بچه ایم همه رو دوست داریم و همه برامون مهمن، ولی وقتی بزرگ میشیم کسانی برامون مهمن که دوستمون دارن و برامون وقت میذارن، بمرور با بزرگ شدن و گذشت زمان دیگه روابط ساده نمیمونه و ناخودآگاه تحت تاثیر شرایط آدما باعث آزار هم میشن و از هم دور میشن.

دنیام=شوهرم+دخترم  
چرا عزیزم؟؟؟

حال ندارم تعریف کنم 😬✌🏻

ببخشید به بزرگی خودتون😐💔

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜

اینی ک میگم راز نیست بیشتر درددله...اینکه همیشه همه برام مهم بودن همه رو دوس دارم آمد همیشه جمله تحقیر آمیز تو چقدر بی احساسی تحمل کردم...من همیشه از ته دلم دوسشون دارم...همیشه بیشتر نگرانشون بودم...میدونی کلا از این ناراحتم که همیشه همه برام الویتن اما من نیستم ...اینکه اگه هیچ وقتم نباشم هیچ کس نیست سراغم بگیره 

حس یه ادم 30 ساله رو دارم...واسه یه کارهایی زوده واسه یه کارهایی دیر😭
اینی ک میگم راز نیست بیشتر درددله...اینکه همیشه همه برام مهم بودن همه رو دوس دارم آمد همیشه جمله تحق ...

درکت میکنم سخته همه برات مهم باشن تو برای هیچکی میهم نباشی 😔

مامان لنا خانوم🥰🌹