2777
2789
عنوان

جعبه سیاه زندگیتون، رازی که کسی نمیدونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 65 پست
منم مثه تو💔 با این که با همسرم مسربدقولیش قهر کردم شام نخوردم اون شامشو خورد بعدش سرم داد کشید ولی ...

میفهمم...منم دلم میگیره چون هرچقدر فک میکنم میبینم خیلی تنهااااااام خیلی..

حس یه ادم 30 ساله رو دارم...واسه یه کارهایی زوده واسه یه کارهایی دیر😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینی ک میگم راز نیست بیشتر درددله...اینکه همیشه همه برام مهم بودن همه رو دوس دارم آمد همیشه جمله تحق ...

عزیزدلم.  بله متوجه هستم، مخصوصا تو این سال‌های اخیر انکار روابط و آدمها خیلی پیچیده شدند، یجور غریب پرستی عجیبی مد شده، خیلی قدر خوبهای زندگيشون رو نمیدونن. شما هم کارتون درسته و نیاز به تغییر دارید، بالاخره همه آدمها حداقل یک آدم درست تو زندگيشون پیدا میشه همون رو برای خودت حفظ کن، کافیه.

دنیام=شوهرم+دخترم  
نمیدونم این رازه یا نه هیچ وقت نمیذارم کسی از اتفاقای  زندگیم خبردار بشه حتی خونواده خودم، چه ا ...

اتفاقا کارتون خیلی درسته، آدم‌های موفق خیلی راجع به زندگيشون جار نمیزنن، این نشون میده که مدیریت خوبه عزیزم

دنیام=شوهرم+دخترم  
میدونی جالبیش چیه...از مادر بزرگم یکسال پیش دلخور شدم بنظر خودمم حق داشتم گفتم بزار یه چن وقت نرم او ...

من یه انتقادی بکنم عزیزم، بنظرم ایشون اصلا متوجه ناراحتی شما نشده، الان هم قطعا تو دلش ناراحته که شما چرا بهش سر نمیزنی، بنظرم برید پیششون، و از این به بعد آک  ناراحتی از کسی دارید به نحوی بهش باید یا بگذرید و اگر دوباره تکرار شد تذکر بدید، اینجوری روابطتون حفظ میشه

دنیام=شوهرم+دخترم  
منم مثه تو💔 با این که با همسرم سربدقولیش قهر کردم شام نخوردم اون شامشو خورد بعدش سرم داد کشید ولی ...

ناراحت نباش عزیزم، اکثر مردها خیلی به جزئیات دقت نمیکنن مثل ما خانوما، بعدا ولی یبار بهش بگو 

دنیام=شوهرم+دخترم