2777
2789

تورو خدا تجربه هاتون و به من بگید دیگه دارم دیوونه میشم

تعداد رای : 12
نظرسنجی
نه بابا
0
0%
نشد نداره
12
100%

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

من تنبلی داشتم هم الان ی پسر دارم هم ی دختر شیر ب شیر 

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تنبلی داشتم هم الان ی پسر دارم هم ی دختر شیر ب شیر 

میشه بگین چیکار کردین خیلی نا امید شدم

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

من ک دیگه ررررررد دادم  باردار نشدم در استانه ی پنجمین سال😔😶

وای نگو من ۲ ساله دیگه دارم چل میشم شوهرم بهونه میاره

من تنبلی داشتم یکماه دارو خوردم باردار شدم

دکترتون کی بود و دارو چی مصرف کردید

سلام چرا نمیشه من داشتم ولی باردار شدم  دکتر مرضیه اسکندری  تو قم رفتم   جواب گرمی میخوردم خودم شوهرم قرص داد شام من با شادونه چرب میکردم رابط یک شب در میون  داشت باش تا چند ساعت از جات تکون نخور بلند نشو بعد  به من متفرمین دفاستون داد الان می نی دارم پسر

میشه بگین چیکار کردین خیلی نا امید شدم

قرص ضد بارداری سیبل میخوردم از دوران عقدم بعد عروسی ی ماه نخوردم پسرمو باردار شدم 

بعد که دنیا اومد تا ۸ماهگیش مادرم بهم میگف بعد زایمان آدم چن وقت باردار نمیشه ینی تخمک آزاد نمیشه(فرضیه غلط اندر غلط) منم خیالم راحت بود ک باز عقب انداختم الان پسرم ی سالم خورده ایشه دخترم ۲ ماه

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد...