2777
2789
عنوان

رل مجازی

10187 بازدید | 96 پست

سلام من مائده هستم و ۱۵ سالمه میخوام از اول داستان براتون بگم پس لطفا تا آخر بخونید و راهنمایی کنید 

حدود هشت ماه یا شایدم بیشتر یکی از دوستام به اسم نرگس  بهم توی ایتا پیم داد و گفتش که یه پسره هست که همسن خودته برو باهاش رل بزن. من اولش اصن قبول نکردم چون اصلا اهل رل زدن نبودم با اصرار هاش مجبور شدم رل بزنم با علی (همون پسره) و توی روبیکا با هم چت کردیم و آشنا شدیم که دست من نرگس بدون اطلاع من عکس و شمارمو واسه اون فرستاد چن ماهی گذشت که مامانم فهمید و شمارمو عوض کرد ولی این دفعه واقعا عاشقش شده بودم و ول کردنش غیر ممکن بود (مجازی بهم یاد داده بود میشه کسی رو ندید ولی دلتنگش شد) علی اصفهان زندگی میکنه و من تهران مامانم چن بار فهمید و به علی هشدار داد که دست از سر من برداره ولی بیخیال نشد و مجبور شدم رابطمون مخفیانه باشه علی همش از ازدواج با من و دارایی هاش حرف میزد ولی من اصلا باور نمیکردم چون میدونستم به جدا شدن ختم میشه  ولی یه هفته ای هست که علی بهم توجه نمیکنه و بهم گف دیگه نمیتونه آنلاین بشه

و من از این موضوع خیلی عصبانی شدم و از طرفی دیگه اون یکی دوستم غزاله گف علی دوصت نداره که آنلاین نمیشه لطفا کمکم کنید به شدت به یه راهنمایی احتیاج دارم💔

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

لااقل هرچیو می ترکونین گوگلو نترکونین من باهاش خاطره دارم💔 گوگل یار غارم بود پاره تنم بود.. هرچی نمیدونستم درجا زارت تو گوگل سرچ می کردم.. با من این کارو نکنید من جوونم آسیب میبینم میام شلوارتون و میکشم پایینا:(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🙄۱۵ سالته میخوای ازدواج کنی خدایی ؟

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔

عه پسره همشهری ماس

ولش کن، گول مالیدس سرت

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

خدایا :/

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

عزیزم شما هنوز سنی نداری فعلا درستو بخون به این جاها هم میرسی به وقتش 

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

خدایا بسه دیگه 😐

باید تفاوت هارو بپذیریم! از یک کارخونه که بیرون نیومدیم که همه مثل هم رفتار کنیم و مثل هم بپوشیم! متفاوت بودن یک نفر در جامعه نشونه ی قدرتشه! لباس متفاوت پوشیدن، متفاوت رفتار کردن هیچ ربطی به فساد در جامعه نداره! درسته باید انسان باشیم و مراقب رفتارمون باشیم که به کسی صدمه نزنیم! ولی اینکه در اخر چی انتخاب کنم حق طبیعیه منه..                            ‌‌مولانا : پس زخم هایمان چه؟ +شمس : نور از میان زخم ها وارد میشود🌱

پسر ۱۵ ساله و ازدواج و حرف از دارایی هاش؟؟؟؟؟

پسر ۱۵ ساله دقیقا چی داره؟؟؟؟؟،🙄🙄🙄🙄🙄

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

شما الان تو اوج سن نوجوونی هستی و طببعیع گرایش ب جنس مخالف سعی کن خودتو با درس و اینا مشغول کنی ک از سرت بره چون خودت ضربه میخوری و این احساسات زودگذره 

در ضمن طرفتم ک دیگه نمیاد سمتت پس قصدش اشنایی و ازواج نبوده فقط وقت گذرونی بوده وسرگرمی

سرنوشت از سرنوشت،سرگذشت از سر گذشت،افسوس زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔
عه پسره همشهری ماس ولش کن، گول مالیدس سرت

من دلم اصفهان میخواد😭

https://abzarek.ir/service-p/msg/2301368🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼https://abzarek.ir/service-p/msg/2301290🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀https://abzarek.ir/service-p/msg/2301266🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹https://abzarek.ir/service-p/msg/2301227🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸تو دردونه ی قلب💖 منی نه زیادی نه کمی 🎀 نور چشمای منی🥺 تو فقط مال منی 🌸رفتی تو دلم تا ابد 🔗مگه یه آدم چقد میتونه کامل باشه 😞چشات خوشکلن چقد🩷🫂دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه ... 💘https://abzarek.ir/service-p/msg/2300471🎀