2777
2789
عنوان

خانومای کدبانو

144 بازدید | 20 پست

کسایی که تو تمیزکاریه خونه خیلی فعالین من خونم ترکیده میاین بهم انگیزه بدین مرتب کنم؟

از صبح لم دادم پای گوشی 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

نمیدونم باید از کجا شروع کنم 😥

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون گوشی رو بگذار کنار از آشپزخونه شروع کن 

سختههههه😫

فقط ب این فک کن ک لم دادی ،یهو در بزنن چن تا مهمون درجه یکه خیلی رودرواسی دار بیاد 🤣🤣🤣

واااای نگوووو 😱

من پایم 😍 از صب دارم گرد گیری میکنم و گازمو حسابی برق انداختم تو چکار کردی

خداقوت واقعا 

من فقط رفتم یکم ظرف شستم بعد بچم گفت غذا میخام همونجور رو سینک کثیف موند 😂

از آهنگ گذاشتن ورفتن به آشپز خونه و با قر همه جارو تمیز کردن

چ باحال .آره مرسی

چرا سخت من وقتی دور و بر خونم بهم ریخته باشه حس خوبی ندارم با اینکه دوتا بچه کوچیک دارم ولی اکثرا ...

مرسی انگیزه گرفتم .مهمون داشتم بچه ها خونه رو ترکوندن وقتی در این حد بهم ریخته میشه گیج میشم 

خداقوت واقعا  من فقط رفتم یکم ظرف شستم بعد بچم گفت غذا میخام همونجور رو سینک کثیف موند 😂

خخخ 

ببین اول یه لیست از کارایی که باید انجامشون بدی بنویس 

بعد خیلی با حوصله انجامشون بدع 

منم هنوز کلی کار دارم 

بیا باهم دیگه مسابقه بذاریم تا کارا زود پیش بره