2777
2789
عنوان

این رفتارا نشونه های چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 114 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنکوری هستی پس بنظرم راهش اینه انقد بخونی ک سال بعد همین موقع دیگه ابن مشکلو نداشته باشی چون خانواده ...

نه بخطر کنکور نیست عزیز بخاطر تبعیض، بخاطر کتک تو بچگی، بخاطر فحش و نفرین، بحاطر ارزش سگ نداشتن جلوشونه 

من دارم از این میسوزم داداشم نصف من براشون کاری نکرده همه کار براش کردن از من زدن به اون دادن

دیگه من اینجوری نباشم کی باشه؟ 

اصلا و اصلا علت ناراحتی رو ننویس فقط بنویس مثلا ساعت 6 میزان ناراحتی 100 ساعت 7 میزان ناراحتی 70ساعت ...

تا چند وقت اینکارو کنم؟

بعد میشه بپرسم چه ربطی به بچه گربه داشت

۱۹

ااگه درگیر بحث و تنش‌های دوران کنکورتون هستید و خانواده‌تون سر این مسائل خیلی بحث دارید ممکنه که از اون نشئت بگیره کنه هم به خاطر شکسته شدن یه سری حرمت‌ها یا گیر دادن‌های دو طرف به همدیگه باشه که این احساس به وجود اومده در هر صورت توصیه می‌کنم که حتماً برای آرامش خودتون قرآن بخونید خودتون روش شاداب کنید ورزش کنید و حتماً به نظر من به تراپیست مراجعه کنید

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
دارو تاحالا مصرف کردی؟ من قبلا مصرف میکردم خوب بود ادم بیخیالی شده بودم ولی 7،8ماه قطع کردم همش این ...

اره من کل پارسال دارو میخوردم 

خیلی عوارض داشت منم قطع کردم

اوضاع خرابه ولی همش نشئت گرفته از خانوادته 

اگ تو ی محیط نرمال بزرگ میشدی اینجوری نبودی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

تا چند وقت اینکارو کنم؟بعد میشه بپرسم چه ربطی به بچه گربه داشت

سه تا چهار روز 

مثل مواد مخدر آدم رو آروم می کنه. ولی فرقش اینه این یکی اروم آروم استعداد های نشکفته ی تو رو شکوفا می کنه

دوست داری بچه گربه ات چه رنگی باشه؟

خب بنظرت راه حلش چیه

باید بزاری بری .اونم معلوم نیس خوب بشی یا ن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اگه کسی بهم حمله نمیکنه یا برچسب خرافاتی نمیزنه

لطفا درکنار رسیدگی به روحیه ت مثل پیاده روی، طبیعت گردی یا هرکاری که دوست داری و حالتو خوب میکنه، قران بخون و نماز اول وقت.. یا لااقل بذار قران پخش بشه..

ااگه درگیر بحث و تنش‌های دوران کنکورتون هستید و خانواده‌تون سر این مسائل خیلی بحث دارید ممکنه که از ...

دقیقا بخاطر هر دو موردیه ک گفتی 

من امسال قبول نشدم همش اینو میزنن تو سرم همش منت پولایی ک گذاشتنو میزارن منم در قبالش منت کارایی ک از بچگی برام نکردنو میزارم سرشون بحث بالا میگیره اون جیغ میزنه من داد میزنم.. ازشون خواستم یه فرصت دیگه بدن بزارن پشت بمونم دوباره سر همین دعوا میشه 

اون موضوع دیگه ای هم ک گفتیم هست 

نمیتونم برم تراپیست متاسفانه 

میترسم با این شرایطم سال بعدم نتونم قبول شم🥲

خب بنظرت راه حلش چیه

والا نمی دونم چه راه حلی داره ولی باهاشون حرف بزن تمام اعتراضات و خواسته ها و نیازهات رو بهشون بگو، در آخر اگر میخوای حالت خوب بشه باید باهاشون به صلح و آشتی برسی، یعنی باید پدر و مادرت رو با تمام اشتباهاتی که در حقت کردن رو ببخشی و اونا رو با همین ویژگی ها بپذیری، البته بگم این کار هر کسی نیست از یه روانشناس کمک بگیر

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

اوضاع خرابه ولی همش نشئت گرفته از خانوادته اگ تو ی محیط نرمال بزرگ میشدی اینجوری نبودی

نه اونکه میدونم تو دیوونه خونه بزرگ شدم

باغ وحش زندگی میکردم ارامشم بیش تر از اینجا بود