2777
2789
عنوان

خانومای کدبانو

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 20 پست
مرسی انگیزه گرفتم .مهمون داشتم بچه ها خونه رو ترکوندن وقتی در این حد بهم ریخته میشه گیج میشم 

اولین قدم گذاشتن گوشی به یک کنار هست... 

موفق باشی 

میشه واسه سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستید
خخخ  ببین اول یه لیست از کارایی که باید انجامشون بدی بنویس  بعد خیلی با حوصله انجامشون ب ...

نهههه تو خیلی جلوئه کارات من نمیرسم بهت 😂

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولین قدم گذاشتن گوشی به یک کنار هست...  موفق باشی

آره دیگه تصمیم گرفتم بذارمش کنار 😂

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
نهههه تو خیلی جلوئه کارات من نمیرسم بهت 😂

خخ عزیزم 🙃من جاروبرقی کشیدن کل خونم مونده 

بعدم سروس بهداشتی و حموم بشورم و لباسارو مرتب بچینم تو کمد و شام بزارم 

شوهرم ساعت ۷ میرسه خونه .

شوهر تو کی میاد 

خخ عزیزم 🙃من جاروبرقی کشیدن کل خونم مونده  بعدم سروس بهداشتی و حموم بشورم و لباسارو مرتب بچین ...

من شوهرم شب میاد ولی کارام باید تا 7تموم بشه باید تا جایی برم 

خخ عزیزم 🙃من جاروبرقی کشیدن کل خونم مونده  بعدم سروس بهداشتی و حموم بشورم و لباسارو مرتب بچین ...

من دیگه رفتم تو آشپزخونه سینک و گاز و ظاهر آشپزخونه رو تمیز کنم