2777
2789
عنوان

بعد از زایمان وحشی شدم😭

506 بازدید | 30 پست

الان یک ماهه از زایمانم میگذره

خیلی عصبی شدم

قبلا خییییلی آروم بودم و آستانه صبرم بالا بود

ولی الان با گریه نینی عصبی میشم 

دوست دارم بشینم منم باهاش گریه کنم

وقت سر خاروندن ندارم از بس بچه گریه میکنه

بعضی وقتا حتی نمیزاره غذا درست کنم

طفلی شوهرم بدون شام خوابید

حس میکنم نه مادر خوبیم

نه همسر خوبی😔

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری چون یه مسئولیت سنگین ب دوشته 

هم مادر شدی باید مادری کنی 

هم ب همسرت برسی خب سخته 

باید کمکت کنه همسرت یا مادرت 

رفته رفته بهتر میشه وضعیت 

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

طبیعیه همه همین جوری شدیم

یکمم افسردگی بعد زایمان گرفتی

سعی کن یکیو بگی بیاد کمکت بتونی کاراتو بکنی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

طبیعیه بچه ات خیلی کوچیکه .خودت هم زایمان کردی ضعیفی .برو دکتر برات تقویتی مینویسه.مادر یا خواهرتون ...

از خانوادم دورم 

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤

خب شوهرت شام درست میکرد باهم ویخوردید بعد از زایمان سطح همورمونها پایین میاد حالت طبیعیه الان خیلی به کمک نیاز داری همسرت باید کنارت باشه کمک بده نه اینکه نگران شام نخوردنش باشی