2821
2789
عنوان

ناخاسته باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 56 پست

سلام عزیزم تبریک میگم خیلی عالی که باردار شدی من فکر میکنم خدا خیلی شما رو دوست داشته ولایق دونسته که بهتون فرزند دیگه ای داده من از خدام هست که باردار بشم هیچ چیزی تو دنیا قشنگ تر از تربیت فرزند صالح نیست مطمئن باش بعدا از این که باردار شدی خیلی هم راضی وخوشحالی 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من نمیفهمم ناخواسته اصلا یعنی چی  این همه راه پیشگیری هست 🤦‍♀️ مسئولیت کارتون و باید قبول کنی ...

امیدوارم هیچوقتم برات پیش نیاد عزیزم ولی به این راحتی نگو

من قرص خوردم و باردارشدم

خدا داره بهت دوباره یکی از بهترین نعمتهاشو هدیه میدی،تو عوض شکر گزاری داری ناشکری میکنی.من خودمم چند سال پیش یک بچه کوچیک داشتم و شرایط روحی خیلی بدی را میگذروندم که متوجه شدم باردارم اونم چی دوقلو،اولش یکم هول کردم ولی کم کم باهاش کنار اومدم و الان هم خیلی خوش حالم که دارمشون

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

میشه یکی بارداری ناخاسته رو برام توصیف کنه

ینی یکی میاد بچرو با زور میکنه تو شکم؟!!

🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤💔

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

قبل از تشکیل شدن قلب اقدام کنی گناه نداره

اگه واقعااااا شرایطشو نداری سقط کن ولی اگه یه درصد احتمال میدی میتونی از پسش بربیای نگه دار

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
اصلا شرایطش رو ندارم بخدا  راه های سقط رو نمیدونم

کمتر سن بچه تو دیدم  که دوباره حامله شدن  نکن  گناه داره  توکلت ب خدا باشه خودش کمکت میکنه

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

این چ حرفیه من بچه اولمو یک ماه بعد از عمل بینیم باردار شدم، بچه دومم ناخواسته تو جلوگیری طبیعی باردار شدم، ده روز من و شوهرم تو شوک بودیم بعد از ده روز شوهرم گفت اصلا پشیمون نیستم ما ک.یکی دیگه میخواستیم پس چ خوب ک الان داریمش، الانم ب دنیا اومده دو ماه و نیمشه و عاشقشیم خیلی زیاد

2825
2823
2791
2779
2792