سلام خانوما من پسرم ۱۴ ماهشه خودم شاغلم تازه بینی مو عمل کردم دو ماهه الان فهمیدم باردارم واقعا واقعا شرایط فرزند دوم رو ندارم شما جای من بودین سقط میکردین؟ احتمالا هفته شش باشم راه های سقط بجز دستگاه چیه خیلی خیلی حالم بده
سلام عزیزم تبریک میگم خیلی عالی که باردار شدی من فکر میکنم خدا خیلی شما رو دوست داشته ولایق دونسته که بهتون فرزند دیگه ای داده من از خدام هست که باردار بشم هیچ چیزی تو دنیا قشنگ تر از تربیت فرزند صالح نیست مطمئن باش بعدا از این که باردار شدی خیلی هم راضی وخوشحالی
معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خدا داره بهت دوباره یکی از بهترین نعمتهاشو هدیه میدی،تو عوض شکر گزاری داری ناشکری میکنی.من خودمم چند سال پیش یک بچه کوچیک داشتم و شرایط روحی خیلی بدی را میگذروندم که متوجه شدم باردارم اونم چی دوقلو،اولش یکم هول کردم ولی کم کم باهاش کنار اومدم و الان هم خیلی خوش حالم که دارمشون
طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم
اگه واقعااااا شرایطشو نداری سقط کن ولی اگه یه درصد احتمال میدی میتونی از پسش بربیای نگه دار
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی.......... اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغزِ خالیشون........ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن🖤.......... 🌨️ اسفندیِ جذاب🌨️
این چ حرفیه من بچه اولمو یک ماه بعد از عمل بینیم باردار شدم، بچه دومم ناخواسته تو جلوگیری طبیعی باردار شدم، ده روز من و شوهرم تو شوک بودیم بعد از ده روز شوهرم گفت اصلا پشیمون نیستم ما ک.یکی دیگه میخواستیم پس چ خوب ک الان داریمش، الانم ب دنیا اومده دو ماه و نیمشه و عاشقشیم خیلی زیاد