2777
2789
میبینی تنبلی چیز عجیبی نیست  همین خواهرم برا بچه اول یکسال اقدام بود نشد چون همش تو فکرش بود ، ...

من می‌خوام بدون دارو بشم😌💔🙂

وزن فعلی ۶۴___وزن هدف ۵۵___امضای قدیمی ☺️(آرزوی فعلیم دیدن بیبی چک مثبت🤰🥺مطمئنم خدا باز مثل همیشه منو به این آرزوم هم می‌رسونه😍❤️۱۴۰۰/۶/۱۳بیبی چک مثبت شد خدایا شکرت😭😭❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فااااجعه ست فااااجعه  یه چیزی میگم یه چیزی می شنوی  بچه که به دنیا میاد مثل یه میوه رسید ...

مرسی عزیزم تجربتو گفتی خیلی لطف کردی 

انشالله همیشه سالم و سلامت باشی

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
من می‌خوام بدون دارو بشم😌💔🙂

میشی انشالله مثه خواهر من بچه دومش...یک قرص نخورد 

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
ممنون عزیزم از راهنماییت  نه دیگه سقط که خیلی کار خطرناکیه خونوادمونم اصلا بهش اجازه اینکارارو ...

اره عزیز موفق باشی کارچیزی داشته باشی درخدمتم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
اره عزیز موفق باشی کارچیزی داشته باشی درخدمتم

ممنونم عزیزم از لطف و محبتت ❤

خدا تو رو برای اونا و اونارو برای تو نگه داره عزیزم  خوشانسن همشون چه مامانه گل و مهریونی دارن ...

فدات عزیزم انشالله خداوند تاسال دیگه یه دختر قشنگ وزیبا بهت بده

خدایا خودت کمک کن 
فدات عزیزم انشالله خداوند تاسال دیگه یه دختر قشنگ وزیبا بهت بده

مرسی از دعای قشنگتتتت💕💕💕💋💋💋

عزیزم از کجا فهمیدی بهت نمی سازه؟

همش لکه بینی داشتم سه بار زدم ولی هرسه بار یک ماه فقط لکه بینی داشتم طوری که قطع نمیشد رفتم دکتر دارو داد گفت دیگه نزن بهت نمیسازه

خدایا خودت کمک کن 
ممنونم عزیزم از لطف و محبتت ❤

💕💋

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
همش لکه بینی داشتم سه بار زدم ولی هرسه بار یک ماه فقط لکه بینی داشتم طوری که قطع نمیشد رفتم دکتر دار ...

من اول ماه زدم همه چی عادیه.

یعنی بهم ساخته؟

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺