2777
2789

خواهرم بچش یک سال و نیمشه 

هنوز شیر میخوره و پوشکیه ،خیلی هم وابسته ی مامانشو بغلیه، اصلا شرایط بچه دوم نداشتن

از صبح که فهمیده داره اشک میریزه ، اصلا حالش خوب نیست ،همین طور مامانم،خواهرم میگه من نمیخواستم و فقط های های گریه میکنه و میگه مگه میشه با جلوگیری ام حامله شد ، آخه برا بچه اولش بعد یکسال اقدام و تنبلی اونم با لتروزول و آمپول آزاد سازی حامله شد ‌...

حالا من ۹ ماهه اقدامم دارم خودمو میکشم هر بار دست از پا دراز تر پریود میشم ...

کلی باهاش شوخی کردم که فضاش عوض شه بهش میگم انقدر من رو بچه تمرکز کردم ، تشعشعاتش تورو گرفت آخر 🤣

من دو روز دیگه موعدمه،با اون همه اقدام،  بی بی چک زدم صبح مال من منفی شد و مال خواهرم مثبت ،

خیلی خوشحالم ازین که دوباره خاله شدم کلی ذوق کردم ولی ته دلم با خودم گفتم چرا اینجوریه ؟ 

هر کی میخواد نمیشه هر کی نمیخوادم اینجوری 😐

دوتایی باهم بیبی چک زدیم ، اگر مال من مثبت بود الان رو ابرا بودم و همه خوشحال و اگر مال خواهرم منفی بود الان اون حالش خوب بود و انقدر اشک نمیریخت و حالش بد نبود

ولی برعکس شد کاملا ....😐😐

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...

جلوگیریش چی بوده ؟ 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان‌شاءالله خیر دوتاتون پیش بیاد. مبارک باشه واسه هردوتون

مطمئن باش هیچ چیزی بی حکمت نیست

ان‌شاءالله شماهم خیلی زود دامنت سبز میشه

یه صلوات برای سلامتی همه‌ی مامانا و باباها

بی بی چکاتون جابه جا نشده؟؟

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
وای خدا منم بچم یک سالشه همش فوبیای بارداری میگیرم🤕

خیلی حواست باشه ، این خواهر منکه از صبح داره ضجه میزنه ، بچشم همش میگه بغلم کن راه ببر ،شیر میخوام ...

کمردرد و سینه درد شدیدم داره

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...

عزیز کارخدابی حکمت نیست

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

پارسال 25خرداد،تولد یک‌سالگی پسرم بیبی چکم مثبت شد.

تمام بدنم از شوک می لرزید.

و بارداری خییییییییییییییییلی سختی داشتم.

ولی الان گل دخترم پنج ماهشه و داره کنارم بازی می کنه.

به خواهرت بگو درسته سخته ولی می گذره

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
شاید بی بی چکاتون جابجاشده😄😄

😂😂😂😂ولی بچه الان تو شکم اونه 

اونو چجوری جابه جا کنیم ؟😆😆