2777
2789
بچه های شوهرم مادرشون فوت شده یه دختر10ساله ولی مشکل ذهنی داره یه پسر7ساله خودم هم یه دختر 2ساله ویه ...

خدا تو رو برای اونا و اونارو برای تو نگه داره عزیزم 

خوشانسن همشون چه مامانه گل و مهریونی دارن 😍

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
مطمعنیم حاملس آخه تو روز پریودش تا دو روز لک دید و بعد قطع شد کامل ،الان نزدیک ۱۰ روز بیشتر عقب اندا ...

عزیز مبارکش باشه بهش بگوتوکل کن بخدا منم هم اینجورشدم بچه اولی یک سالونیم داشت دومی باردارشدم اولی دوسالو چهارماهش بود دومی بدنیاامد الان به لطف پرودگارچهارسال وچهارماهش چشم بهم بزنی بزرگ میشن یکم سخت هست ولی ناشکری نمیشه کرد

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز مبارکش باشه بهش بگوتوکل کن بخدا منم هم اینجورشدم بچه اولی یک سالونیم داشت دومی باردارشدم اولی د ...

چشم عزیزم حتما بهش میگم 

آره واقعا سخته 

خدا نگهداره بچه هاتونو براتون 

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
چشم عزیزم حتما بهش میگم  آره واقعا سخته  خدا نگهداره بچه هاتونو براتون

ممنون عزیز بهش بگواین بچه خداخواسته داده ناشکری نکنی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
ممنون عزیز بهش بگواین بچه خداخواسته داده ناشکری نکنی

از صبح که خیلی بی قراری میکرد 

حتی میگفت چیزی بخورم سقط شه 

خیلی باهاش صحبت کردیم الان آروم تر شده ...

خیلی شوکه بود 

از صبح که خیلی بی قراری میکرد  حتی میگفت چیزی بخورم سقط شه  خیلی باهاش صحبت کردیم الان آ ...

نه عزیز بهش بگو ناشکری نکن بهش بگو امدیرفتی چیزی خوردی برای سقط سقط نشدبچه براش مشکلی پیش امد سالم نموند بدنیا امد این خوبه نه بشین باهاش صحبت کن بو این بچه خداخواسته نبایدناشکری کنی دومم بچه اولی روالان ازشیر بگیره یکم سخت هست ولی چاره ای نیست

نه عزیز بهش بگو ناشکری نکن بهش بگو امدیرفتی چیزی خوردی برای سقط سقط نشدبچه براش مشکلی پیش امد سالم ن ...

ممنون عزیزم از راهنماییت 

نه دیگه سقط که خیلی کار خطرناکیه خونوادمونم اصلا بهش اجازه اینکارارو نمیدن 

دیگه جز شکر گزاری و کنار اومدن کاری نمیشه کرد ...

بی بی چکاتون جابه جا نشده؟؟

😂😂😂

وزن فعلی ۶۴___وزن هدف ۵۵___امضای قدیمی ☺️(آرزوی فعلیم دیدن بیبی چک مثبت🤰🥺مطمئنم خدا باز مثل همیشه منو به این آرزوم هم می‌رسونه😍❤️۱۴۰۰/۶/۱۳بیبی چک مثبت شد خدایا شکرت😭😭❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻)

سبحان الله چ جالب😍عزیزم راضی باش ب کار خدا ب وقتش میده

وزن فعلی ۶۴___وزن هدف ۵۵___امضای قدیمی ☺️(آرزوی فعلیم دیدن بیبی چک مثبت🤰🥺مطمئنم خدا باز مثل همیشه منو به این آرزوم هم می‌رسونه😍❤️۱۴۰۰/۶/۱۳بیبی چک مثبت شد خدایا شکرت😭😭❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻)
سبحان الله چ جالب😍عزیزم راضی باش ب کار خدا ب وقتش میده

میبینی تنبلی چیز عجیبی نیست 

همین خواهرم برا بچه اول یکسال اقدام بود نشد چون همش تو فکرش بود ، آخرم با دارو حامله شد 

الان این بچرو تو بی خبری کامل و با همون تنبلی و جلوگیری حامله شده 

خیلی بده  من پارسال همین موقع ها فهمیدم ناخواسته باردارم سقط کردم  دهنم آسفالت شد

خودت خواستی سقط کنی یا شد؟ 

سقط سخته؟ 

فااااجعه ست فااااجعه 

یه چیزی میگم یه چیزی می شنوی 

بچه که به دنیا میاد مثل یه میوه رسیده راحت کنده میشه 

مثل لینه که یه میوه کال رو بخوای از درخت بکنی 

دهنم سرویس شد 

باور کن اگه الان باردار بشم با اینکه از بچه حالم به هم می خوره دیگه سقط نمیکنم