2777
2789
عنوان

شهر غریب زندگی کردن دور از خانواده خیلیم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 3227 بازدید | 74 پست
نهههه شهر غریب تک و تنها چکار اخه شوهرت فکر میکنه بی صاحابی  هرچی دلش بخواد بارت میکنه یا وقتای ...

شوهرم که اصلا همچین آدمی نیست، خیلی هوامو داره، تنهایی از اعصاب خوردی بهتره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااای نهههه به خاطر این محدودیتا نمی‌دونم چند وقته نرفتم خونه‌ی بابام، دارم روانی میشم 😩😩

دقیقا منم همینطور، بعد 9سال هنوز برام سخته، سخت تر هم میشه، شاید تا قبل کرونا راحت تر بود ولی الان واقعا سختیش بیشتر شده 

دقیقا منم همینطور، بعد 9سال هنوز برام سخته، سخت تر هم میشه، شاید تا قبل کرونا راحت تر بود ولی الان و ...

شرح حال منو گفتی 😪

من حدود ۸ ساله، هنوز عادت نکردم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
نهههه شهر غریب تک و تنها چکار اخه شوهرت فکر میکنه بی صاحابی  هرچی دلش بخواد بارت میکنه یا وقتای ...

اولا اینکه ربطی ب دور و نزدیک بودن نداره مرد و زن برای زندگی کنار همن نه برای دعوا وتحقیر و توهین دوما مامان من که چندتا کوچه با هم فاصله داریم کمک زیادی بهم نمیکنه....وقتایی میشه میخام برم جایی کار واجب دارم مجبورم دختر دو سالمم با خودم ببرم پس بازم ربطی ب دور و نزدیک بودن خونواده نداره

کسی چه میداند؟؟؟شاید یاسین قلب قرآن،همان یا حسین است اما بی سر............
من باهات شدیدا موافقم خودمم جای دورم

من خودمم چهارساله دورم  با اینکه تک دخترم ولی راضی ام چون خانوادم بخاطر دوست داشتن و حساسیت و این داستانا از کوچکترین چیزی برام حرف درست میکنن 

شما احتمالا از خانواده شوهرت هم دوری اره؟ به نظر من که غربت گند ترین چیز دنیاست، گاهی انقد دلت تنگ ...

بله دورم، تو جمع بودن بهتره، ولی آرامشی که تنهایی داره یه چیز دیگس، وقتی دوری احترام خودت و همسرت بیشتره

من خودمم چهارساله دورم  با اینکه تک دخترم ولی راضی ام چون خانوادم بخاطر دوست داشتن و حساسیت و ا ...

خانواده منم همینطورن 

مخصوصا که ب ازدواجم هم زیاد راضی نبودن 

ینی مامانم یه زنگ که میزنه دلم میریزه

بزرگتر هم هستن احترام دارن نمیشه بهشون چیزی گفت که

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"

عزيزم چون خانواده شما عتيقه هستن اين طرز فكر رو ميكني

از تو ١٠٠ تا خانواده 

٥ تا خانواده مثل شما هستن

منكه دعوا هم كنم با شوهرم جلو خانواده ام 

خانواده ام ميتوپن به من از بس كه داماد دوستن

اقد كه به اون محبت ميكنن به من نميكنن😅😅😅😅