2777
2789
عنوان

شهر غریب زندگی کردن دور از خانواده خیلیم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 3227 بازدید | 74 پست
بعد ی سوال با شوهرت مسافرت میری یا گردش  البته حالا ک کروناس

با کرونا مسافرت که نه نمیریم فقط میریم کوه هر هفته یا داخل شهر میگردیم 

یا‍ میریم باغ پدر شوهرم

شوهرم هم محل کارش نزدیک حوصلم که سر بره میرم پیشش 

راستشو بخای اصلا دلم واسه هیچکس تنگ نمیشه

حتی اگه تو خونه تنها هم بمونم

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"
خونه هم از خودتونه؟  شوهرت چکارس اگ از اول اومدی عادت میکنی دیگ  ولی من تا زایمان کردم ...

اره خونه خودمونه 

خونه دو طبقه است بالا میشینیم پایین هم شوهرم کار میکنه اینجا نمیتونم بگم کارش چیه یدفه یه اشنا میبینه شانسم ندارم میشناستم

واسه من اصلا فرق نمیکنه چقد دور باشم گاهی وقتا میگم کاش جور شه کلا از ایران بریم راحت شم😂

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شهر غریبم  تنها مشکلم اینه که وقتی مییم شهرمون ی هفته ای میمونیم خیلی سخته  یا بعضی وقتا اونامیان میمونن وگرنه دوری و دوستی کسی دخالت نمیکنه تو کارت

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
اسی تو چند سالته چند ساله غربتی توهم از اول بودی؟ 

من ۲۶ سالمه ، ۴ ساله اومدم، سال اول فقط شهر خودمون بودم که سیاهترین سال زندگیم بود، یبار بابام اومد دم در خونمون منو ببره که نرفتم بعدش از خدا خواسته رفتم شهر دیگه با آرامش زندگیمو کردم 

من الان باردارم چند روز دیگه بچم دنیا میاد ب امید خدا

اخ خیلی خوشحال شدم واست

بچه ک بیاد دیگ اصلا وقت خالی نداری

چیه بچت

راستی مادرت اینا سیسمونی دادن؟ 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

کجا زایمان میکنی شهر خودتون یا پیش شوهرت

مادرت بگو بیاد کمکت وگرنه اولش سخته تا راه بیوفتی

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
چند سالته، چند وقته ازدواج کردی؟

20سالمه الان دو سال و چند ماه از ازدواجمون میگذره تو چطور؟

من الان باردارم چند روز دیگه بچم دنیا میاد ب امید خدا

انشاالله که هر دو تون سلامت باشین

اخ خیلی خوشحال شدم واست بچه ک بیاد دیگ اصلا وقت خالی نداری چیه بچت راستی مادرت اینا سیسمونی دادن؟ ...

مرسی عزیزم آره خداروشکر از تنهایی در میام دیگه، بچم پسره، ۲۴۰۰ خرید کرد مامانم برام بقیه شو خودم خریدم حقوق دارم، یه تومنم چند روز پیش بهم داده بود ولی میخوام برگردونم به کارتشون نمیخوام منت این پولا رو سرم باشه همین یه ساعت پیش تو اتاق بودم داشتم کلیپ نگاه میکردم تو گوشیم مامانم اومده میگه اگه فکر میکنی شوهرت بهتر از ما هواتو داره میتونی بری من خندیدم گفتم ای حسود  من کی همچین حرفی زدم، گفت نه اینو مطمئن باشه اون اندازه ما سه تا دوستت نداره هواتو نداره گفتم الان چیشده باز... زده زیر گریه میگه بابات از همون بچگی میگفت تو چشم سفیدی... اینو که گفت چنان قاطی کردم دیگه نمیفهمیدم چی میگم فقط داد میزدم و گریه میکردم ، الهی بمیرم برا بچم که همچین استرسی بهش وارد شد،چند لیوان آب قند خوردم دراز کشیدم تکون خورد به خودم قول دادم هر کدومشون حرفی زد دیگه جواب ندم بخاطر پسرم چون اگه بخوام جواب بدم خیلی عصبی میشم گناه داره این طفلک، جالبه اون وسط به من میگه خودتو کنترل کن تو چجور مادری هستی که با بچه تو شکم انقد داد و بیداد میکنی گفتم تو چجور مادری هستی که به دختره حاملت رحم نمیکنی یک روزه دارید با اعصاب من بازی میکنید، مجبورم بچمو اینجا دنیا بیارم ولی با این وضع فکر کنم بعد زایمان برم خونه خواهرشوهرم بهتر باشه تا بچم از آب و گل درآد زود برگردم خونم، یبارم دکتر بردنم که منت اونم گذاشت این چندرغاز پولم برمیگردونم بهشون که منت سیسمونی رو سرم نباشه 

مرسی عزیزم آره خداروشکر از تنهایی در میام دیگه، بچم پسره، ۲۴۰۰ خرید کرد مامانم برام بقیه شو خودم خری ...

اخع چرا انقد خودتو اذیت میکنی منیدونی اذیت میکنن چرا میمونی پیششون

من که یروز بچم بخاد بدنیا بیاد اصلا نمیرم پیش مامانم 

من جای تو بودم میموندم شهر خودم از هر جایی بود پرستار میگرفتم  دو سه روزو 

ولی خب حالا هم زیاد خودتو حرص نده دیگه باید پنبه کنی تو گوشت 

منم وقتی میبینمشون انقد استرس حرفتشونو دارم پریود میشم

بابای من یهحرفایی بهم زده یه تهمت هایی زده که هیچ بابایی اون کارو با بچش نمیکنه 

اخع چرا انقد خودتو اذیت میکنی منیدونی اذیت میکنن چرا میمونی پیششون من که یروز بچم بخاد بدنیا بیاد ا ...

مجبور شدم بمونم وگرنه قصد نداشتم حالا حالاها بیام تهران، هرکاری میکنن بعدا منتشم میذارن، بعد میگن ما برا تو همه کاری میکنیم خب میخوام نکنید وقتی دو روز دیگه قراره منت بشنوم، دلم شوهرمو میخواد همین دیروز برگشت سرکارش که شنبه دیگه بیاد بمونه ، میخوام تو بغلش زار بزنم، حیف که این حرفا رو به هیچکس نمیتونم بزنم خواهر ندارم برادرم کوچیکه و پررو، اینم مامان بابام، اگه اینجام نبود دق میکردم