2777
2789
عنوان

شهر غریب زندگی کردن دور از خانواده خیلیم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 3227 بازدید | 74 پست
خانواده منم همینطورن  مخصوصا که ب ازدواجم هم زیاد راضی نبودن  ینی مامانم یه زنگ که میزنه ...

منم همین شرایطو داشتم راضی نبودن، اما شوهرم خیلی خوبه واقعا اولویتمه خیلی بهم برمیخوره کسی بهش چیزی بگه، بالاخره مام آدمیم دعوا داریم اختلاف داریم ولی من یک کلمه به خانوادم نمیگم، با اینحال اگه از چیزی بویی ببرن دیگه واویلاس، حتی برادر کوچیکمم به خودش اجازه میده باهاش بدرفتار کنه.

من باهات شدیدا موافقم خودمم جای دورم

منم دورم ولی  اخرش ک مرده شور این گوشی را ببرن هی زنگ میزنه هزار بار میگ چرا برنداشتی اینجا هم داره میلرزونتم کو ن ل قت نمیخواستم جوابتو بدم حوصلتو ندارم اومدم اینجا از دستش راحتم ولی تنهایی خودشم داره

درسته با شوهرم خوشم ولی از صبح بچم بی قراره و حوصلش سر میره با اینک دنیا اسباب بزای داره ولی ماهم ادمیم تو کرونا بچمو نمیبرم بیرو ن مگ با شوهرم تو ماشین 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین شرایطو داشتم راضی نبودن، اما شوهرم خیلی خوبه واقعا اولویتمه خیلی بهم برمیخوره کسی بهش چیزی ...

عین منی🤕فکر میکردم فقط خودم تو این شرایطم

دیگه جوری شدم که جرات نمیکنم دلمم براشون تنگ شه

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"

استار تو مادرشوهرت نمیزنگه 

اخرش منو تو تلفن میلرزونه جوابشم ندم بعد 3روز گله ی این سه روزو میکنه میگ چ عجب یا چرا ج ندادی فلان اه راحتم نمیزاره والا

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
استار تو مادرشوهرت نمیزنگه  اخرش منو تو تلفن میلرزونه جوابشم ندم بعد 3روز گله ی این سه روزو می ...

توام جواب نمیدی 😂من همش الکی میگم نشنیدم ندیدم  

هالی ام نمیشن که بابا خودم جواب نمیدم

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"
منم دورم ولی  اخرش ک مرده شور این گوشی را ببرن هی زنگ میزنه هزار بار میگ چرا برنداشتی اینجا هم ...

باز هر چی باشه دلتنگی از دعوا و اعصاب خوردی خیلی بهتره

منکه واقعا خدا رو شکر میکنم باز شوهرم ادم ارومیه هیچی نمیگه بهشون وگر نه اون حرفایی که مامان و بابام میزنن  سنگو میکشنه

توام جواب نمیدی 😂من همش الکی میگم نشنیدم ندیدم   هالی ام نمیشن که بابا خودم جواب نمیدم

چ فایده اینقدر پر رو هس زنگ مامانم میزنه میگ چرا ج نمیده اخه زنیک خرفت نمیخوام جوابتو بدم بعضی وقتا واقعا حوصلشو ندارم ولی خداییش مادر شوهرم خیلی خوبه ولی مادر شوهره دیگ من حوصلشو ندارم والا خودم هزار تا مشکل دارم دیگ فکر اوشونو کنم ک جوابش بدمو فلانو اینا ندارم حوصلشو ولی خداییش زن خوبیه همش خوشیه منو میخواد ولی میخوادشم بفهمه داریم چیکار میکنیم مثلا دیروز ب بچم میگ من باید بیام اونجا ببیننم چیا داری اسباب بازی منم محل ندادم تو دلم گفتمجون ننت بشین سر جات بزار راحت باشیم هرچند وقتیم بیاد خودش غذا میگزه و همه کاری میکنه ولی اخرش اون مادرشوهره منم عروس

عین منی🤕فکر میکردم فقط خودم تو این شرایطم دیگه جوری شدم که جرات نمیکنم دلمم براشون تنگ شه

باورت میشه الان مامانم با منه حامله که چند روز دیگه زایمانمه قهره چونکه به پسرش گفتم چرا به شوهرم سلام نکردی خدافظی نکردی اونم گفت تازه میخواستم قهوه ایش کنم مامانم هیچی بهش نگفت طرف اونو گرفته انگار نه انگار من الان باید آرامش داشته باشم حالا اگه شوهرم باهام همچین کاری کنه این رفتارو داشته باشه جرش میدن همشون 

باز هر چی باشه دلتنگی از دعوا و اعصاب خوردی خیلی بهتره منکه واقعا خدا رو شکر میکنم باز شوهرم ادم ار ...

اما شوهر من بهش بر میخوره چون واقعا حقش نیست خودشونم داماد دارن هرچی بشه احترام دامادشونو دارن

چ فایده اینقدر پر رو هس زنگ مامانم میزنه میگ چرا ج نمیده اخه زنیک خرفت نمیخوام جوابتو بدم بعضی وقتا ...

مادر شوهر منم خیلی ادم خوبیه 

ولی بقول خودت بلخره اون مادر شوهر من عروس

منکه انقد به تنهایی عادت کردم که سالی یبار خونم مهمون میاد اعصابم خورد میشه میگم کاش نیاد

اما شوهر من بهش بر میخوره چون واقعا حقش نیست خودشونم داماد دارن هرچی بشه احترام دامادشونو دارن

شوهر منم ناراحت خیلی بهش بر میخوره  ولی فقط بخاطر زندگیمون چیزی نمیگه

خانواده منم فقط منتظر اینن شوهرم دعوا راه بندازه بیان منو بردارن ببرن انگار عروسکم😂

اصلا نمیتونن قبول کنن من مال کسی دیگه ای ام خودم اختیار دارم  بزور میگن که ما هر چی بگیم تو باید گوش کنی

شوهرت داره ترو گول میزنه😂