2777
2789
ب سلامتی.حتما برای منم دعا کن عزیزم دوباره حامله بشم زود😓ماه پیش سقط داشتم

ایشالا ب این زودیا حامله میشی

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر بار بیبی چک منفی میبینم دیگه کلا انگار ی پارچ آب یخ روم خالی میکنن نمیدونم چرا نمیشه خب

منم ۸ماه اقدام بودم ماه ۹ بیخیال و ریلکس بودم که بی بی زدم شد 

تنها راهش بیخیال شدنه

🌹عالم همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🌹                            🌹ایهیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 🌹
انشالله به سلامتی فارق شی و سالم بغلش کنی  سر زایمانت برا منتظرا دعا کن  من ۹ ماهه برا ب ...

انشاالله زودی مادر بشی گلم...خیلی سخته میفهممت😔من الان سه ساله منتظرم یادم ب اون موقعی افتاد ک خودم نه ماه اقدام بودم و آمپول زده بودم و امید داشتم بگیره ولی این اتفاق نیفتاد😞امیدوارم که تا امسال باردار بشی گلم

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰

به سلامتی عزیزم نگران نباش.التماس دعا.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

منم ۸ماه اقدام بودم ماه ۹ بیخیال و ریلکس بودم که بی بی زدم شد  تنها راهش بیخیال شدنه

من کل ماه خوبم و با خیال راحت اقدام میکنم 

هم ی هفته مونده به موعدم دیگه از استرس نمیدونم چیکار بکنم

دق میکنم، دست خودمم نیست

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
فدات شم از خدا می‌خوام یه نی نی نااااااز چشم رنگی بهتون بده 😘😅

مرسیییی مهربون❤️❤️الهی آمین... من خیلی ناامیدم عزیز

ان شاءالله سالم تو بغلت بگیری..میگن بعدزایمان مثل فرشته پاک میشی..اگه یادت موند واسم دعا کن عزیرجان. ...

چشم

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

من کل ماه خوبم و با خیال راحت اقدام میکنم  هم ی هفته مونده به موعدم دیگه از استرس نمیدونم چیکا ...

درکت میکنم کلا یه دل آشوبه بدی به ادم میفته 

🌹عالم همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🌹                            🌹ایهیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 🌹
انشاالله زودی مادر بشی گلم...خیلی سخته میفهممت😔من الان سه ساله منتظرم یادم ب اون موقعی افتاد ک خودم ...

فدای تو مهربون 

الان سه ساله اقدامی برا اولی ؟ 

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
منم ۸ماه اقدام بودم ماه ۹ بیخیال و ریلکس بودم که بی بی زدم شد  تنها راهش بیخیال شدنه

من بیخیالی رو هم امتحان کردم جواب نمیده چرا😔